2777
2789
عنوان

داداشم میخواد بره خواستگاری کسی ک ممکنه نازا بشه یا حتی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 95 پست
والا الان تخمدان زرنگ دیگه پیدا نمیشه😂هممون تنبلی داریم الان من دوستای کارشناسیم همه تنبلی دارن.دوس ...

بنظرت دلیلش چیه؟ خودتم داشتی؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
منم دیدم. ناخواسته بچه اوردن بچه رو هم نخاستن دادن به یه خانواده دیگه

اره تنبلی شاید بارداری رو سخت کنه ولی نازایی قطعی نیست ،، خیلیا بدون هیچ مشکلی ولی باردار نمیشن اینا همه خواست خداست

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بدجنسی حالا دختر خاله ات تو رو امین دونسته یه حرفی زده لزومی نداره تو به عالم و ادم خبر بدی، درضمن تنبلی تخمدان رو الان همه دارن بری سونوگرافی شاید خودت هم داشته باشی پس پشت کسی حرف زیادی نزن

منم ۳۳ سالمه و تا به الان به خواست خودم و همسرم بچه دار نشدیم و تا به حال اقدام نکردیم ، همین ۲ روز پیش سونو دادم و فهمیدم تنبلی تخمدان دارم و تمام علائمش رو هم دارم از مو زائد تا جوش و لک صورت و کاهش میل جنسی و .. 

ولی فهمیدم اینکه تنبلی تخمدان گرفتم فقط خودم باعثش هستم . 

چون شبها تا ساعت ۳ یا ۴ صبح بیدارم ، بعد ساعت ۱۱ یا ۱۲ ظهر بیدار میشم ، تحرکم صفره ، دائم در حال خوردن سردیجات هستم که مطالعه کردم و فهمیدم باید اصلاح سبک زندگی انجام بدم انشالله که رفع بشه و حالا که بچه میخوام بچه دار بشم . 

دختر خاله شما هم قطعا درمان میشه و ۱۰۰ درصدی نیست بگی بچه دار نمیشه 

برات متاسفم برو انقد پیش خدا التماس بکن تا روزی خودت به خاطر بچه دارشدنت زجه نزنی چقد میتونی سنگدل ب ...

چزا مثل بچه ها ریکشن نشون میدین خب مگ غریبه بکم ب من چه داداشمه نگرانشم ب عنوان ی انسان دشمنش نیستم ک الان من هیچی نگم درست میشه؟؟؟ 

واقعا درکتون نمیکنم من فقط نگران اینده برادرمم

خب انتظار داری بین اینده داداشم و راز دختر خالم کدوم انتخاب کنم ؟؟؟ خودت بودی کدوم انتخاب میکردی من ...

اووووو حالا همچین شلوغش کردی انگار چخبره

الان بیشتر خانوما تنبلی دارن بعضیاشونم خودشون نمیدونن

دوست خود من تنبلی داشت شب عروسیش باردار شد

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
چقدر بدجنسی حالا دختر خاله ات تو رو امین دونسته یه حرفی زده لزومی نداره تو به عالم و ادم خبر بدی، در ...

الان انتظار داری بین راز دختر خالم و اینده داداشم راز دختر خالم انتخاب کنم؟؟؟ حرفا میزنیدا منم جار نزدم همه حا فقط ب مادر و برادرم گفتم 

داغ منم ک نفهمه هرچی میگم

دقیقا ، منم پریودام همیشه منظمه و فکر نمیکردم داشته باشم ولی سونو دادم گفت تنبلی داری

منم یه دوره استرس شدید گرفتم و دیدم موهام میریزه از آزمایش فهمیدم بعد استرسم تازه

از سونو هم نه

عزیزم شما نگران داداشت باشی کاملا طبیعیه فقط تنبلی تخمدان رو الان دیگه خیلیا دارن و ربطی نداره به ای ...

خب اگ نازایی نیاره من ک دشمن دختر خالم نیستم لزدواج کنن من فقط گفتم اینو در نظر بگیرن همون اول

2810