2777
2789
عنوان

مادران کودکان اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 136 پست
اره مشکلات حسی دلیل بر اتیسم نمیشه.ولی اینکه نسبت ب پوشک کثیفش بیخیاله برام نگران کنندسهرچند اینکارم ...

ای بابا.... اینها نشانه های قطعی اوتیسم که نیستن....

نگاهت میکنه؟  ارتباط چشمی داره؟ حرف میزنه؟ بازی نیکنه؟ با بچه ها ارتباط میگیره؟ و....

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالگی شروع به کلمه گفتن کرد؟

کلمه از قبل یک سالگی میگفت جمله بندی نمیکرد تا سه سالگی الان چند ماهه داره جمله میگه ولی خیلی از کلماتش هنوزم نامفهومه برای بقيه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ارتباط هم برقرار میکنه؟ایکاش منم ی روز بفهمم بچم سالمه

بابا عادیه عادیه فقط باعث شد این کارام از بچم لذت نبرم انقدر خوشگل و تپل بود هرجا میرفتیم دست بدستش میکردن منم تو دلم میگفتم حیف ک مریض و غصه میخوردم چ لحظاتی از دست ندادم شما در حقش فقط مادری کن ن بیشتر واسش باعشق غذا بپز لباساشو بشور باهاش باعشق بازی کن ن اینکه زوری سر سری کن یا دسدسی عین کارای من از لحظه ب لحظش لذت ببر 

بخدا ک من این راه رفتم بچم سالم بچه من بیخیال بود جواب نمیداد هرچیییی صداش میکردم از ده بار یبار با ...

چندسالگی شروع به حرف زدن کرد؟

خواهرم دوقلو داره قل دختر ۲ سال و ۱۰ ماهگی شروع کرد به کلمه گفتن الان کم کم داره جمله میگه

قل پسر چند ماه داره رسپریدون میخوره الان صداش میزنیم توجه میکنه و چند تا کلمه بیشتر نمیگه ولی ارتباط چشمی داشت به چیای چرخشی هم در حد معمول توجه میکرد کلا فقط حرف نزدنش مشکل ایجاد کرده و اینکه زیاد تلویزیون میبینه

چندسالگی شروع به حرف زدن کرد؟خواهرم دوقلو داره قل دختر ۲ سال و ۱۰ ماهگی شروع کرد به کلمه گفتن الان ک ...

خب دو قلو ها زود بدنیا میان عقب ترن 

پسر من ۲ سال نیمگی شروع کرد جمله ولی کامل نبود مثلا میگف ماما بده ها آب یعنی مامان بچه ها آب میخوان 

خب دو قلو ها زود بدنیا میان عقب ترن پسر من ۲ سال نیمگی شروع کرد جمله ولی کامل نبود مثلا میگف ماما بد ...

نه اینا سر وقت بدنیا اومدن 

گفتار درمانی الان میره البته چند جلسه است که داره فکش ماساژ میده میگه عضلاتش ضعیفه از نظر من اوتیسم نداره

روانپزشکم گفت احتمالا پیش فعالی داره

بابا عادیه عادیه فقط باعث شد این کارام از بچم لذت نبرم انقدر خوشگل و تپل بود هرجا میرفتیم دست بدستش ...

دقیقا مث من تو دلم همیشه میگم کاش سالم بود.اخه بچه منم ی نازی خاصی داره.

از چند ماهگیش دیگه خیالتون راحت شد و بچتون عادی شد؟