2777
2789
عنوان

مادران کودکان اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 136 پست
شما مادر هستین عزیزم؟

بله عزیزم علاوه بر مادر بودن معلمم و بیش فعال و اوتیسم هم دیدم ... بچه مستخدم مدرسمون نگاهت هم می‌کرد ولی خیلی آروم بود همیشه به مامانه چسبیده بود یکبار هم صحبت کردنش نشنیده بودم با اینکه مدرسه ابتدایی بود نمیومد با بچه ها بازی وقتی رفت برای ثبت نامش نامه داده بودن بره روانپزشک اونم گفته بود اوتیسم.... اونقدر هم این بچه خوشگل و ناز بود و من همیشه میگفتم چه بچه آرومی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
بچت فکر نکنم اوتیسم باشه . درک داره از حرفات ؟ صداش می‌کنی واکنش داره ؟ ارتباط چشمی داره ؟ دور خودش ...

بله خیلی ویژگی های مثبت داره و دکترا ب استناد همونا نمیتونن نظر قطعی بدن

از لباسشویی میترسه.

ارتباطشم اینجوریه ک بهشون لبخند خجالت آمیز میزنه انگار مثلا داره ناز میکنه براشون.خندم میگیره از رفتارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مثلا پوشکشو کثیف میکنه براش مهم نیس.مشکلات حسی داره هر غذایی رو نمیخوره.جویدن دیر یاد گرفت هنوزم ...

دخور من خیلی زود حرکت گرد خیلی زود حرف زد و خیلی زود خیلی چیزها رو یاد گرفت ولی امان ازین ادا اطوارهای از همون زیر دوسال نسبت به لباس حساس هر لباسی نمیپوسید نسبت به غذا حساس هر غذایی نمی‌خورد درباره جویدن اینها درد دندون در آوردن دارن شاید بخاطر اون درد حساس بوده به این کار 

ینی اتیسم بود ولی مدرسه میرفت؟

نه عزیزم رفت برای ثبت نام ارجاع دادن و بیچاره دیگه رفت دنبال کاراش ارتباط برقرار نمی‌کرد که بتونه مدرسه عادی درس بخونه 

دخور من خیلی زود حرکت گرد خیلی زود حرف زد و خیلی زود خیلی چیزها رو یاد گرفت ولی امان ازین ادا اطواره ...

اره مشکلات حسی دلیل بر اتیسم نمیشه.ولی اینکه نسبت ب پوشک کثیفش بیخیاله برام نگران کنندس

هرچند اینکارم ی هفته ای اعلام کرد و دست رو پوشک گذاشت ولی بعد اینم ول کرد

ن حالا میخوام از ی روانپزشک ک معروفه ب اینکه همه رو میگه اتیسم نوبت بگیرمولی بخدا نصف موهام سفید شده ...

یه دکتر هم بعدش برای خودت برو عزیزم اینجور تا بیاد بزرگ شه خودت نابود کردی رفته

ن حالا میخوام از ی روانپزشک ک معروفه ب اینکه همه رو میگه اتیسم نوبت بگیرمولی بخدا نصف موهام سفید شده ...

بخدا ک من این راه رفتم بچم سالم بچه من بیخیال بود جواب نمیداد هرچیییی صداش میکردم از ده بار یبار با گوشه چشم نگاه میکرد دیر حرف زد کشت منو حالا شما منو یاد خودتون انداختین الان شاگرد اول کلاسشون