2777
2789
خب شوهرت مرالات کردنش خوب بوده والا پیشگیریتون درست نیست

بله کاملا حواسش جمعه 

اینکه میگید درست نیست رو قبول ندارم 

حتما باید قرص و آمپول زن بیچاره مصرف کنه با کلی عوارض به تن و بدنش بده که مرد کیف کنه ؟ 

والا یه جا هم بزارید مردها مواظب باشن 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما احتمالا تخمداناتون یا رحمتون خیلی فعال نیست چون طبیعی جلوگیری بحساب نمیاد

من هشت ساله روشم طبیعیه بدون عوارض و راحت دو بار خواستم هر دوبارم باردار شدم بدون مشکل 

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

من از سال ۸۵ طبیعی داشتم

چرا اتفاقا فعال هم هست

ولی جلوگیری طبیعی یه اصولی داره بعضیا رعایت نمی کنن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من هشت ساله روشم طبیعیه بدون عوارض و راحت دو بار خواستم هر دوبارم باردار شدم بدون مشکل

ببخشید ک میپرسم جلوگیری طبیعی یعنی مایع منی رو داخل نریزن؟؟؟

منم تازه زایمان کردم و شوهرم ب هیچ عنوان از ک .. استفاده نمیکنه میترسم دوباره باردار بشم

خدا بداند کافیست❤️

منم همینکارومیکنم

جدیدن رفتم دکترگفت تنبلی داری یکم

ولی قبل بچه اصلا نداشتم ده سالم طبیعی جلوگیری داریم

سه بار باردار شدم اونم همون ماه اول اقدام

فقط سومی بعدعمل رحم بود سه ماه بعد اقدام باردارشدم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
من از سال ۸۵ طبیعی داشتمچرا اتفاقا فعال هم هستولی جلوگیری طبیعی یه اصولی داره بعضیا رعایت نمی کنن

نمیدونم ولی دورو برم خیلی بارداری ناخاسته دیدم ک گفتن روششون طبیعی بوده 

چنبار رابطه هم نه فقط هفته ای یکبار بوده اونم با جلوگیری طبیعی درحدی ک شوهر یکیشون بش شک کرد و کار ب ازمایش ژنتیک کشید 

از نظر علمی هم روش طبیعی درست نیست 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکل منو ک حل نکردین شماها

من باشم قرص روترجیح میدم

البته اگه مجبوری بین این دوتا انتخاب کنی

چون امپول هرکی زده پشیمون شده

قرص هم همچنین

ولی قرص زیادم خوب نیست

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
ببخشید ک میپرسم جلوگیری طبیعی یعنی مایع منی رو داخل نریزن؟؟؟منم تازه زایمان کردم و شوهرم ب هیچ عنوان ...

بعله بعلع دقبقا همینه باید قبلش ....... نباید ریخته بشه داخل

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

2810