2777
2789
شما احتمالا تخمداناتون یا رحمتون خیلی فعال نیست چون طبیعی جلوگیری بحساب نمیاد

خاهرشوهر منم اصلا تنبلی اینا نداره بعده عروسیشم سریع حانله شد الان ۱۲ ساله جلوگیری طبیعی داره

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من آمپول زدم اوایلِ ازدواجم 

اولا  سه ماهه نزد برام 

گفت ببینیم بهت میسازه یا نه 

یک ماهه زد 

خوبیها خیالم راحت بود واقعا

بدی ها داغ بودم دمای بدنم پایین نمی آمد . موهام رنگ نمیگرفت . زودتر پریود شدم 

که گفت بهت نمی سازه دیگه نزدم😚

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دوبار فقط جلوگیری نکردم اونم بخاطر اینکه قصد بارداری داشتم دوتا هم بچه دارم تو چکاپ هام مشکلی ن ...

نه من ۳ سال اقدامم و خبری نمیشا البته تنبلی تخمدان دارم 

ولی خدایی روش جلوگیری طبیعی رو بکسی توصیه نکن چون باعث حاملگی ناخاسته و سقط میشه ک گناهش شریک میشین بزار کسی ک نمیخاد سفت و سخت جلوگیری کنه

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما احتمالا تخمداناتون یا رحمتون خیلی فعال نیست چون طبیعی جلوگیری بحساب نمیاد

نه اصلان اینجوری نیست من تخمدانهام و رحمم به شدت فعالن و پریودیمم منظمه،بارداری اولم با چندبار رابطه باردار شدم تقریبا دوساله جلوگیریم طبیعیه و اصلا باردار نشدم به نظرم بستگی به تعداد دفعات رابطه در هر سری داره

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

میخام واسه جلوگیری بزنم اخه شوهرم سی روز نیس میگن قرص زیاد عمل نمیکنه باید دو ماه اول جلوگیری طبیعی داشت منم ک شوهرم یه ماه نیس نصف ماه میاد دوباره میره

نه من ۳ سال اقدامم و خبری نمیشا البته تنبلی تخمدان دارم ولی خدایی روش جلوگیری طبیعی رو بکسی توصیه نک ...

خب همون طبیعی هم باید با علم ، اطلاعات کافی باشه عزیزم 

اول از همه اگر بارداری صورت بگیره مقصر مرد هست 

یعنی گاف داده و به روی خودش نیاورده 

چون زن که بنده خدا متوجه نمیشه طرف چیکار داره میکنه 

دوم اینکه تو یه شب نباید دو یا سه بار رابطه داشت ، چون تو رابطه ی دوم پیشاب حاویِ اسپرم هست و ممکنه باعث بارداری بشه 

یا کاندوم بزارن یا مرد بره ادرار کنه تا مجاری پاک بشه و خوب خودشو بشوره 

هرکس باردار بشه ناخواسته یا ریسک کرده ، یا مرد اشتباه کرده 

خدا کسی مثل من رو شریک گناهشون نمیدونه 

انشاالله به حق فاطمه ی زهرا هر چه زودتر خبر بارداریتو به همسرت بدی و نوزادت رو بسلامتی بغل کنی

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
2810