2777
2789

۴روز دیگه بدون اینکه به درد بیفتم باید برم اتاق زایمان چون دفع پروتئین دارم بهم ختم بارداری دادن تو ۳۸ هفته 

از طرفی دکترم میگه سزارین نمیکنیم باید آمپول فشار بزنیم دردت بگیره 

و من شب ها از ترس درد زایمان تا صبح گریه میکنم😭😭

چیکار کنم آروم شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری

من که مجردمم به زایمان فکر میکنم گریم میگیره🚶🏻‍♀️

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

همه دکترا تو بیمارستان دولتی همین و گفتن 

بیمارستان خصوصی هم نمیتونم برم (تازه با اینکه خصوصی امکانات نداره خدایی. نکرده بچه دستگاه بخواد باید بیام باز دولتی)مگه اینکه طلام و بفروشم برم ارزش داره؟

درداش قابل تحمله.  اولش که میگیره ول میکنه آخراش بیشتر میشه اونم اگه موقع زایمان جیغ نزنی و عمیق نفس بکشی و چانه ات رو روی سینه ات قرار بدی تموم میشه.  

جیغ زدن انرژی رو میگیره زایمان سخت میشه

برو ی دکتر دیگه ببین زایمان طبیعی مرگه مرگ من خواستم تو زایشگاه خودکشی کنم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
همه دکترا تو بیمارستان دولتی همین و گفتن بیمارستان خصوصی هم نمیتونم برم (تازه با اینکه خصوصی امکانات ...

اگه بیمارستان نیمه خصوصی هست شهرتون برو اگه نه آره طلات را بفروش برو من جثه ام ریز بود طلا فروختم رفتم سزارین میدونستم طبیعی نمیتونم شما هم نگاه کن به قوای جسمانیت

حق داریمن که مجردمم به زایمان فکر میکنم گریم میگیره🚶🏻‍♀️

خسته شدم آنقدر شب ها کریه کردم حس میکنم درد بکشم بعدشم همسرم از بچه از همه متنفر میشم افسردگی بعد زایمان هم میگیرم چون نمیتونم این فرایند زایمان و درک کنم و درد بکشم

همه دکترا تو بیمارستان دولتی همین و گفتن بیمارستان خصوصی هم نمیتونم برم (تازه با اینکه خصوصی امکانات ...

ببین عزیزم چه دولتی چه خصوصی فرق نداره مهم دکتر بالای سرته  که کیه  خودتو دست ماما نده پارت میکنن فقط دکتر 

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛