2777
2789
عنوان

به زایمان طبیعی فکر میکنم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 41 پست

من قبلا یه جفت فنچ داشتم،که تخم گذاشتن،وقتی باردار بودم با فکر اینکه این جوجه ی کوچولو توان اینو داشته که تخم به این بزرگی بذاره پس منم میتونم زایمان کنم خودمو آروم میکردم، وقتی خدا برای زن زایمان رو مقدر کرده پس توانشم بهش داده، فقط به این  فکر کن که بزودی نی نی رو میبینی، نگران هم نباش درد داره ولی آدمو که نمیکشه،یه روزه و میگذره میره،من وقتی بچمو گذاشتن رو شکمم انقدر حس فوق‌العاده ای داشتم که اصلا دردو همه چی یادم رفت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن قانون جوانی جمعیت بارداری اول سزارین نمیکنن

من هر دو زایمانم سز شدم خیلی خوب بود 

دختر تا روز زایمانت اذیت میشی که 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
عع عزیزم چرا گریه چرا ترس تا به خودت بیایی بچه بغلته اصلا نگران نباش این همه زن زایمان طبیعی کردن طر ...

میرم اتاق زایمان گریه ام میگیره نمیدونم چرا آنقدر میترسم😭😭

عزیزم نگران نباش،اون امپول کمکت می کنه راحتتر و زودتر فارغ بشی من خیلی هارودیدم زایمان طبیعی داشتن و راضی بودن بستگی به خودت داره اول که روحیت قوی کن باترس نرو اتاق زایمان که باعث میشه بیشتر بهت فشاربیاد واذیت بشی،با دکتر همکاری کن خیلی زود همه چی تموم میشه وبسلامتی زایمان می کنی،پیشاپیش قدم نینی گلت هم مبارک باشه🌹

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
درداش قابل تحمله. اولش که میگیره ول میکنه آخراش بیشتر میشه اونم اگه موقع زایمان جیغ نزنی و عمیق نفس ...

کاشکی خدا کمکم کنه زایمان راحتی داشته باشم😢شما چند هفته زایمان کردی 

من چون کامل نشده حس میکنم باید خیلی درد بکشم

همه دکترا تو بیمارستان دولتی همین و گفتن بیمارستان خصوصی هم نمیتونم برم (تازه با اینکه خصوصی امکانات ...

همون درد کشیدن خییییییلی مفیده برای بچه

بچه هایی که طبیعی دنیا میان یا مادر درد می‌کشه و بعد سزارین میشن، تو رحم تحت استرس طبیعی قرار میگیرن و ریه شون تکامل پیدا می‌کنه و ریسک بستری شدن تو دستگاه شون کمتر میشه

برو ی دکتر دیگه ببین زایمان طبیعی مرگه مرگ من خواستم تو زایشگاه خودکشی کنم

من که هنوز نرفتم حس میکنم برم اونجا از همه خواهش میکنم منو بکشن راحت شم آنقدر از دردش میترسم

میرم اتاق زایمان گریه ام میگیره نمیدونم چرا آنقدر میترسم😭😭

منم زیاد گریه میکردم هفته چهل وارد میشدم نه درد نه چیزی دکترم نمی دونم یهو نوشت آخر هفته چهل به دنیا نیاد سزارین بشه  خوشحال شدم 

ولی بعد سزارین دوم تنگی نفس گرفتم که هنوزم خوب نشدم

اگه بیمارستان نیمه خصوصی هست شهرتون برو اگه نه آره طلات را بفروش برو من جثه ام ریز بود طلا فروختم رف ...

از نظر جسمی شاید بتونم 

ولی روحی اصلا برام قابل تحمل نیست

خسته شدم آنقدر شب ها کریه کردم حس میکنم درد بکشم بعدشم همسرم از بچه از همه متنفر میشم افسردگی بعد زا ...

دوست من لاغر و کوتاهه 

اننننقدر راحت میزاد. تو یک ساعت. اصلا هم درد نمی‌کشه. خییییییلی کم. بخیه هم چندتا دونه. اونم فقط بچه اول. بچه دوم و سوم هیچی.

شاید تو اینطوری بودی

سزارین اسمش قشنگه.

اولا بعدش خییییییلی درد داری، ضععععف شدید چون خونریزی حین عمل سزارین زیادتره. بعدشم ریسک آمبولی و لخته ریه و....خیلی زیاده. شیردهی سخت تره چون درد نکشیدی، شیر دیرتر ترشح میشه و احتمال اینکه بچه شیر خشکی بشه بیشتره. و و ....

من ۱۸ ساعت درد طبیعی کشیدم آخرشم سزارین شدم. هردو رو تجربه کردم.

توکل به خدا انشاءالله راحت زایمان کنی

من قبلا یه جفت فنچ داشتم،که تخم گذاشتن،وقتی باردار بودم با فکر اینکه این جوجه ی کوچولو توان اینو داش ...

خوشبحالت اخه من زایمان زودتر از موعود یه روز تموم نمیشه