2777
2789
عنوان

چرا باید دخترخاله 12 سالم واسه شوهر من عشوه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10830 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم فاز این دختر خانم چیه و نمیخوام هم قضاوتش کنم ولی فامیل یکی از فامیلای دورمون یه دختر سیزده ساله ست که میگفتن تو این سن با نصف پسرای شهرشون حرف زده ..... تازه میگفتن مخ دو تا پسرعمو رو هم با هم زده بود😐😐😐 از بچه های این دور و زمونه باید ترسید والا..... من یادمه کلاس سوم راهنمایی بودم خاله م ازدواج کرد بعد که بچه دار شد به مامانم گفتم چرا خاله خونه بابابزرگ بچه نداشت الان اونجا بچه دار شده😂😂😂😂 یعنی الان تو فامیل بخوان بچه های الان رو با قدیم مقایسه کنن همش باهوشی منو مثال میزنن😂😂😂😂

وای سم عالمدختر منم ۵ سالشه میخواد بزرگ شد با داداشش ازدواج کنهولی این سمو من هضم نمیکنم اینا یه آتی ...

نمیدونم والا بد زمونه ای شده

از ی طرف ۱۲ بچست

از ی طرفم خب کارایی کرده که حساس کرده این خانم رو

از ی طرفم بچهای الان چهل متر زبون دارن تو نمیشه بهشون گفت 

من خودم از پس زبون پسرم برنمیام خیلی وقتا با اینکه خیلی سعی میکنم رو تربیتش دقت‌کنم اصلا مثل نسل ماها نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ۱۹ سالمه هرکی میاد خونه مون روسری یا لباس بلند و استین دار نمیپوشم ، نکنه بقیه بدشون 🤐اما خب ار ...

اخی عزیزم😍

من بدم نمیاد بیشتر نوجونه ادم خندش میگیره ولی تو مثلا مدل حرف زدنشو عوض کنه با عشوه اینا میفهمی یا کلا روسری نمیپوشه ولی یه ادم خاصی میبینه مدل خاصی رفتار میکنه توجه جلب میکنه 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
نمیدونم والا بد زمونه ای شدهاز ی طرف ۱۲ بچستاز ی طرفم خب کارایی کرده که حساس کرده این خانم رواز ی طر ...

دقیقا همینه مامانم میگفت من از پس تو برنمیام باور نمیکردم الان دخترمم اینجوریه اصلا نمیتونم از پس حرفاش بربیام

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
من پیش بابابزرگ خجالت میکشم با شوهرم دست بدم این یه ذره چه عشوه میاد

عزیزم این نره‌خره

کجاش یه ذرست

خیلی هم آگاهه و زیادی هم همه چیزو میدونه...شمام بقول خودتون نگاه نکن الاین به ریزس...6سال دیگه که شد هجده‌سالش میشه بلا میپفته ب جون زندگیت و حواس شوهرت حسابی بهش جمع میشه.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.