2777
2789
عنوان

چرا باید دخترخاله 12 سالم واسه شوهر من عشوه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10830 بازدید | 147 پست
این چند سال دیگه یاد کارش که میفته میخواد خودشو دار بزنه😂😂به مامانش یه جوری برسون که جلوشو بگیره

خالم سر این موضوع تنبیهشم کرده ولی انگار نه انگار تا همسرمو میبینه عوض میشه باز

لایک نکن خواهر منننن  
اوه اوهفک نکن بچه سهمینا ی شری میشن ها

اره مثل عالیه هووی مریم بلاگره 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازیه نوحه اززبان حضرت رباب برای سرحضرت علی اصغرکه روی نیزه بودمیگه من منتظرم بودم باپای خودت راه بری ...

چه زیباست اول فکر کردم شاید درمورد امام حسین باشه

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
وای چه وضعشه😆چرا بچه ها این مدلی شدن چرا دنبال توجهن به نظرم خودت و شوهرت بهش توجه کنید لبریز از عش ...

نه دخترمن یه زمانی اصلاشلوارگشاددوست نداشت فکرمیکردبهش میگن دهاتی الانم فقط شلوارابروبادی دوست داره باشلواراروخودم ریزریزکنم نپوشه  

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه  

ببین کاری به دختر خالت ندارم یاداین افتادم ک .. ولی تو شهر ما یه خانم دکتر بود خواهر زادش دختر بود خاله خیلی دوسش داشت همش خونه خالش بود دختره سنشم کم بود بعد چند وقت متوجه شده بود شوهره خیلی با خواهر زاده صمیمی کادو بخر بیرون برن اینم اعتراض کرده بود به شوهره یه هو دیدن شوهره و خواهر زاده خانم دکتر غیب شدددن تا چند وقت بعد گندش در اومد رفتن یه شهر دیگه ازدواج کردن 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
چون اومده بود به پدربزرگم کمک کنه

عزیزم حواستو جمع کن

همینجا تاپیک زده بود ک تو گوشی شوهرش یه فیلم دیده که شوهرش داره بدن  دختر باجناقش ک ۱۵ ۱۶ سالش بود و دست میزنه،،اونم کاملاراصی تن داده

فاز اینا که میگن بچست و نمیفهمه و مگه عشوه بلده رو نمیدونم!!! 

انگار تو این جامعه زندگی نمیکنن 

صد تا از من و شمایی که متاهلیم بیشتر میدونن و بلدن 

اتفاقا جدی برخورد کن تا آدم بشه 

مثلا چایی برده بود خیلی جدی بهش میگفتی مگه ازت چایی خواسته بود؟ 

بزار فکر کنه شوهر ندیده ای، اما پاشو از حد خودش نزاره فراتر 

عزیزم حواستو جمع کنهمینجا تاپیک زده بود ک تو گوشی شوهرش یه فیلم دیده که شوهرش داره بدن دختر باجناقش ...

اون مرد خرابه

ولی خب همسر من فک کنم جبران همه سختی ها و یتیم بودنمه

خداشاهده یبارم سرشسو بالا نیاورده هزار بار وقتی نفهمیده دیدم رفتارشو

لایک نکن خواهر منننن  
2810