2777
2789
عنوان

چرا باید دخترخاله 12 سالم واسه شوهر من عشوه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10830 بازدید | 147 پست

باز اینو میگی بچه است تو بلوغه 

یبار دوست من ناهار اومد خونمون همسر من تا ساعت ۵ عصر سرکاره بعد اون خسته میاد خونه، اینم میدونه کارش چطوره 

از قصد هی نشست و بلد نشد بره با اینکه یکی دوبار گفتم الانا میاد خونه، ماهم شب جایی دعوت بودیم 

من رفتم اتاق آماده شم اومد شروع کرد آرایش کردن و به خودش رسیدن 

بعد که شوهرم اومد با اینکه اولین بار باهم رو به رو میشدن چنان گرم و صمیمی احوال پرسی کرد انگار که چی....

حالا شوهر من اصلا تحویلش نگرفت درحد یه مهمون و میزبان 

بعد اون دیگه نزاشتم بیاد خونمون و باهم بیرون قرار گذاشتیم چون واقعا احساس بدی گرفتم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون مرد خرابهولی خب همسر من فک کنم جبران همه سختی ها و یتیم بودنمهخداشاهده یبارم سرشسو بالا نیاورده ...

اسی شوهر منم خیلی سر به زیر بود اصلااا به کسی نگاه نمیکرد ولی دوبار بد ضربه ای ازش خوردماااا اتفاقا از آن نترس ک های و هوی دارد نمیخوام تورو نسیت به شوهرش دل چرکین کنم ولی دم دختر خالهه رو ببر برین بهش بگو برا چی برا شوهرم چای میبری خودم مگه چلاقم اگر چای خواست زنش اینجاس براش میبره

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
رفت آمد شوهرت رو هر جا این دختره هست قطع کت واقعا که ، مادر پدرام نمیتونن یچیز بگن بهش

با ۱۹ سال سن یه بار یه مرد🤡🤣۱ متر جلو تر من بود با مامانم میحرفیدم خندیدم مامانم دعوام کرد جلو مردا نخند🗿هعی خدا حالا این بچه ها الان....

دختر خاله منم 13سالشه به حدی برا شوهر من عشوه میاد بیا و بببین روسری اینام نمیپوشهه

منم ۱۹ سالمه هرکی میاد خونه مون روسری یا لباس بلند و استین دار نمیپوشم ، نکنه بقیه بدشون 🤐

اما خب ارایش و ادا اصول اینا در نمیارم کلا حرف هم نمیزنم 💀

میدونم🤡🤣حرفش خیلی مسخره بود والا من مامانم ۲۱ بود بابام آخرای ۳۰🗿اگه اینجوری نصف ایران پدوفیلن با ...

آره اتفاقا تفاوت سنی زیاد خوبه من بالای ۱۰ سال میپسندم بنظرم زن دیرتر پیر بشه خوبه

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤

آره اتفاقا تفاوت سنی زیاد خوبه من بالای ۱۰ سال میپسندم بنظرم زن دیرتر پیر بشه خوبه

🗿🫴والا من خودم با ۱۰ سال تفاوت اوکیم نه بیشتر ولی پدوفیل برای مردی که ۴۰ سال باشه دختره ۲۰ سالش🤣برای مثال محمد گلزار 

دیکه خیلی دیر به دیر بیرون میبینمش کلا نه اینکه بگم رو شوهرم نظر داشت، انگار عقده داره همه بگن عجب د ...

به خودش تنها بگو شوهرم هی بهم میگه دختره چشه چرا اینجوری میکنه چقد دختر سبکیه و .. بگو ابرو مونو نبر تازه فک میکنن تو خانواده مون همچین شخصیتی داریم 

2810