من ی دختر ی ساله دارم از وقتیم ک ب دنیا اومده رابطه محافظت نشده داشتم چرا تا الان حامله نشدم حس میکنم نازام مگ میشه اسپرم بره داخل هزار بار حامله نشی قبل اینک دخترمو حامله بشم خیلی رابطه محافظت نشده داشتیم حسم بهم میگه مشکل دارم و اینم بگم تخمدانام سالمه پریودمم دقیقه دقیقه مشکل از کجاس؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اسپرم شوهرت ضعیف شده عزیزم معجون خانگی درس کن هر شب بده میل کنه برا اقدام معمولا میگن یک شب درمیان ب ...
نمیخام بچه دارشم فقط شوکم چرا اتفاقی نمیوفته ب شوهرمم میگم پیشگیری کنیم میخنده میگ ما ک بچه دار نمیشیم اگ میشد تا الان شده بود برا این حرفش حرصم درمیاد
اسی یکسال خیلی زوده بفکر خودت باش بدنت میدونی چقدر داغون شده با بارداری و زایمان حداقل بزار ۲ سالش ب ...
نمیخام بچه دارشم فقط شوکم چرا اتفاقی نمیوفته ب شوهرمم میگم پیشگیری کنیم میخنده میگ ما ک بچه دار نمیشیم اگ میشد تا الان شده بود برا این حرفش حرصم درمیاد
اسی شیر خودتو میدی؟ تا حالا بعد از زایمان پریود شدی؟ چون بعضیا تو شیردهی تخمک گذاری نمیکنن تا چندین ماه بعضیا یکی دوسال هم چون شیر میدن تخمک گذاری نمیکنن