2777
2789
عنوان

چرا حامله نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 40 پست

اسی یکسال خیلی زوده بفکر خودت باش بدنت میدونی چقدر داغون شده با بارداری و زایمان 

حداقل بزار ۲ سالش بشه بعدا یکی دیگ بیار چرا عجله داری

یکم به خودت برس ورزش کن چیزای مقوی بخور تا بدنت به حالت اولیش برگرده بعدا دوباره باردار شو 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفتم دکتر اینارو برام نوشت ک مطمئن شدم سالمم

عکس رنگی رحم

آزمایش وایرال زوجین

آزمایش هورمونی

یه آزمایش کلی دیگه

پاپ اسمیر

یه آزمایش کلی برا همسرم

و نمونه اسپرم

همشونو انجام دادیم متوجه شدیم من سالم سالمم، همسرم مشکل اسپرم داره

منم برا بچه دوم ب مشکل خوردم

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
اسپرم شوهرت ضعیف شده عزیزم معجون خانگی درس کن هر شب بده میل کنه برا اقدام معمولا میگن یک شب درمیان ب ...

نمیخام بچه دارشم فقط شوکم چرا اتفاقی نمیوفته ب شوهرمم میگم پیشگیری کنیم میخنده میگ ما ک بچه دار نمیشیم اگ میشد تا الان شده بود برا این حرفش حرصم درمیاد

اسی یکسال خیلی زوده بفکر خودت باش بدنت میدونی چقدر داغون شده با بارداری و زایمان حداقل بزار ۲ سالش ب ...

نمیخام بچه دارشم فقط شوکم چرا اتفاقی نمیوفته ب شوهرمم میگم پیشگیری کنیم میخنده میگ ما ک بچه دار نمیشیم اگ میشد تا الان شده بود برا این حرفش حرصم درمیاد

چه جالب که ندیدی تا حالادختر عمه خودم

شاید شوهرش اسپرمش ضعیف شده یا تخمدانای اسی ضعیفه این دلیل نمیشه که دختر عمه شما اینجوریه یعنی همه اینجورین 

بعدم اونم شاید خودش یا شوهرش ی مشکل جزئی داشته باشه نمیدونه میگه تک زا هس 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

من رفتم دکتر اینارو برام نوشت ک مطمئن شدم سالممعکس رنگی رحمآزمایش وایرال زوجینآزمایش هورمونییه آزمای ...

مام همه اینارو انجام دادیم هردوسالمیم اماهیچی به هیچی8ساله

10ساله منتظرتم پس کی میای تودلم😔
نمیخام بچه دارشم فقط شوکم چرا اتفاقی نمیوفته ب شوهرمم میگم پیشگیری کنیم میخنده میگ ما ک بچه دار نمیش ...

وا فقط بخاطر اینکه شوهرت اینجوری گفته میخوای امتحان کنی اگ شدی چی یکم عاقل باش عزیز من 😑

تک زا 😳چه حرفا از خودتون در میارین منکه کسیو ندیم ی بچه داشته بشه دوباره بخواد بیاره نشه شاید یکم د ...

من یه بچه دارم الان چهار پنج ساله ک باردار نمیشم، مشکل نازایی داریم، چرا فکر میکنی ک نمیشه؟؟؟

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
نمیخام بچه دارشم فقط شوکم چرا اتفاقی نمیوفته ب شوهرمم میگم پیشگیری کنیم میخنده میگ ما ک بچه دار نمیش ...

توام هر هر بخند بگو فکر نمیکردم اینقدر ضعیف باشی😂🤦‍♀️

بعدم همه دنبال اینن بدون پیشگیری حامله نشن بعد تو اومدی دلیل میپرسی ول بده بره 😂😂😂😂

متاهل🩷🍃
مام همه اینارو انجام دادیم هردوسالمیم اماهیچی به هیچی8ساله

چ عجیب

توام هر هر بخند بگو فکر نمیکردم اینقدر ضعیف باشی😂🤦‍♀️بعدم همه دنبال اینن بدون پیشگیری حامله نشن بع ...

اخه هی میگ دیگ همین یکی بود ما بچه دار نمیشیم منم فکرم خرابه میگم ما ک مشکلی نداریم چرا اینجوری شده