2777
2789
عنوان

چرا حامله نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 40 پست
اسی شیر خودتو میدی؟ تا حالا بعد از زایمان پریود شدی؟ چون بعضیا تو شیردهی تخمک گذاری نمیکنن تا چندین ...

ن شیرخشک از اول دادم ۴۵روز بعد زایمان پریود شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید شوهرش اسپرمش ضعیف شده یا تخمدانای اسی ضعیفه این دلیل نمیشه که دختر عمه شما اینجوریه یعنی همه ای ...

نه عزیزم

من نگفتم ایشون تک زا هستن

اسی گفت مگه میشه یه بچه بیارم بعد دیگه بچه دار نشم؟؟؟؟ گفتم افراد تک زا هم وجود داشتن

یه سرچ بزنید

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

رحم من با طبع هردومون خیلی سرده

خب برای اینکه رحمت گرم بشه روغن سیاهدونه بزن روی شکمت 

فقط موقع پریودی نزنی خونریزیو بیشتر میکنه 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

اخه هی میگ دیگ همین یکی بود ما بچه دار نمیشیم منم فکرم خرابه میگم ما ک مشکلی نداریم چرا اینجوری شده

ن بابا چیزی نیست اسپرم شوهرت یکم ضعیفه ولی اگ در آینده قصد بارداری داری از همین الان پیشگیری کن و دنبالش باش شاید خدای نکرده مشکلی هست واقعا

متاهل🩷🍃
داخل معجون چیا باشه؟

خرما

پسته

بادوم درختی

بادوم هندی

سیاه دانه

موز

عسل

زنجبیل

و دارچین

گردو

اینارو همه رو باهم میکس کن بهش بده بخوره شبی یدونه موز و دو الی سه تا دونه از مغزیجات به همراه دو قاشق عسل و یک قاشق چای قوری سیاه دانه عزیزم 

متاهل🩷🍃