2777
2789

سلام هیچ کدوم کلاس نداره 

شخصیت، رفتار و گفتار خوب کلاس میاره 

چه ادمی با تحصیلاتی که تا دکترا هم خونده اصلا باورت نمیشه هر چقدر بگن هم میگی این بهش نمیاد باسواد باشه چه ادم هایی سواد آنچنانی هم ندارن ولی با خودت میگی چه باشخصیت عالی فکر می کردم دکتری و مهندسی هست 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
ربطی به کلاس ندارهبه نظرم دیگه دیپلم حداقل سواد ایرانهپایینتر از اون بی سواد محسوب میشه

چرا بی سواد؟

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیسانس چجوریه کی میگیرنش؟

بعد دیپلم چهار سال میری دانشگاه درساشو پاس میکنی میگیری دیگه

یا کنکور میدی اگ خوب شد میری دولتی میخونی اگه نه که میری ازاد یا غیرانتفاعی ثبتنام میکنی و درس میخونی دیگه

سلام هیچ کدوم کلاس نداره شخصیت، رفتار و گفتار خوب کلاس میاره چه ادمی با تحصیلاتی که تا دکترا هم خوند ...

نه واقعا تاثیر داره

شخصیت چیزی جدا از تحصیلاته ادم تو دانشگاه خیلی چیزا یاد میگیره

نسبت ب زنی ک بعد مدرسه رفته کنج اشپزخونه 

نه واقعا تاثیر دارهشخصیت چیزی جدا از تحصیلاته ادم تو دانشگاه خیلی چیزا یاد میگیرهنسبت ب زنی ک بعد مد ...

سلام گلم اینا حرفه برای اثباتش هم بیا دانشگاه تبریز دولتی یه استادهایی رو برات نشون بدم با تحصیلات دکترا اصلا شعور و شخصیت ندارن و چه مستخدم های دیپلمی که با فرهنگ و باشعور مثالش رو هم از همین دانشگاه میزنم محیط هم از این بافرهنگتر میشناسی ؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام گلم اینا حرفه برای اثباتش هم بیا دانشگاه تبریز دولتی یه استادهایی رو برات نشون بدم با تحصیلات د ...

نحوه قضاوتت صحیح نیست عزیزدلم

آدم خوب و بد همه جا هست

به همون اندازه تو دانشگاه ما استادهای فوق العاده و بی‌نظیر هستن استادایی ک اختلال شخصیتی روانی دارن هم هستن

اما به سوال استارتر توجه کن. بین باسوادی و بیسوادی از نظرت فرقی نیست؟ دیگه یه حد عمومی از سواد انگلیسی سیاسیو اجتماعی و علمیو هرکس باید داشته باشه نمیشه گفت بین کسی ک میفهمه و وقتی دهن باز میکنه با رفرنس و اطلاعات صحبت میکنه با کسی ک چیزی نمیدونه یکسانه