2777
2789

توی 38 ام دیگه خسته م واقعا آره خیلی وقته بستم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیا گذاشتی توش؟ راستی سزارینی یا طبیعی؟ زایمان کی هست به سلامتی؟

از این لیست کمک بگیر 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
چیا گذاشتی توش؟ راستی سزارینی یا طبیعی؟ زایمان کی هست به سلامتی؟

به شدت طبیعی می‌خوام ان شاالله مشکلی پیش نیاد و سزارین نشم، اگر تا پونزدهم دردم نگیره ختم حاملگی میدن چون انسولین میزنم 

عه چرا طبیعی میخوای؟

چون طبیعی بهتره 

من می‌خوام فیزیولوژیک زایمان کنم دکتر و ماما دست بهم نزنن عجله نکنن همه چیز فرایند طبیعی خودشو پیش ببره ، از اول بشریت تولد به شکل طبیعی بوده برای سلامت بچه هم بهتره توی کانال تولد فشاری که به ریه بچه میاد آب اضافه رو تخلیه می‌کنه و دیسترس های تنفسی توی طبیعی بسیار کمتر از سزارینه برای بچه 

سزارین یه عمل تهاجمیه برای کسی که لگن خوبی نداره آرک لگن زیاد داره بچه هم بزرگه ریسک زایمان طبیعی براش زیاد میشه بله سزارین مناسبه ، وگرنه از نظر علمی توی حالت عادی 85% زن های دنیا قابلیت اینو دارن عین گل طبیعی زایمان کنن ولی متأسفانه نمیدونم چرا سزارین اینجا عین نقل و نبات انجام میشه 

علم پیشرفت کرده لاپاراسکوپی اومده که مثلا برای یه عمل کلیه و مثانه بدن شکافته نشه از یه سوراخ عمل میکنن 

ولی سزارین اینطوری نیست بچه از یه سوراخ رد نمیشه بدن باید باز بشه چسبندگی ها بسیار زیاده اعما و احشای بدن به همدیگه میچسبن از داخل چون همه چون از سر جاشون تکون میکنن دو برابر طبیعی خون از دست میده مادر شیردهی با تاخیر ممکنه اتفاق بیفته درد مادر بعد از سزارین قابل مقایسه با طبیعی نیست  تنها حسنش اینه که حین زایمان درد نداری وگرنه اثر منفیش کم نیست 

ولی زایمان فیزیولوژیک فقط با طب فشاری و تنفس و ورزش بچه دنیا بیاد دخالت پزشکی نکنن تا جایی که ممکنه ، همون درد هم با طب فشاری قابل کنترله ولی خب یه تیم زایمان فیزیولوژیک باید بالا سرت باشه نه اینکه بری بیمارستان دولتی داغونت کنن بیای بگی طبیعی بده فلانه 

چون طبیعی بهتره من می‌خوام فیزیولوژیک زایمان کنم دکتر و ماما دست بهم نزنن عجله نکنن همه چیز فرایند ط ...

قبول دارم ولی جراتش رو ندارم 🥲 تحمل دردم پایینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبول دارم ولی جراتش رو ندارم 🥲 تحمل دردم پایینه

جرات رو که سزارین میخواد بابا 😅 درد طبیعی شدید هست ولی قابل تحمله واقعا باز ان شاالله هر چی که به صلاحت هست برات پیش بیاد 

جرات رو که سزارین میخواد بابا 😅 درد طبیعی شدید هست ولی قابل تحمله واقعا باز ان شاالله هر چی که به ص ...

نه بابا کل بارداری کمردرد و درد شدید لگن داشتم اصلا فلجم کرد رسما

اولش منم تصمیم به طبیعی داشتم بعد دیدم این دردا رو‌ نمیتونم تحمل کنم چه برسه به درد طبیعی🥲🥲🥲🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40