2777
2789
عنوان

خونه مُستاجری عالی یاخونه خودت خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 85 پست
خونه تمیز فقط کابینت نداره و کوچک

سخت نگیر خونه اگر خوش نقشه باشه چهل متر خیلی بدم نیست . انشاالله دستت باز میشه با یک طراح دکوراسیون صحبت می کنی و خونه را رو به راه می کنی و چند سال دیگه هم تعویض می کنی . توی بقیه کشورها هم اکثر مردم دارند توی خونه های کوچک زندگی می کنند . توی شهرهای بزرگ هم پر شده از آپارتمانهای کوچک . مهم اینه ارزش پولت حفظ بشه اگر دیدی خیلی برات سخته میدی رهن و میری جای دیگه مستاجری ولی خیالت راحته حداقل یک سقف داری 

اشکال نداره همیشه که مهمون نمیاد یکم کمتر خرج کنید بیشتر پس انداز کنید خونه سند دار پیدا کنید حدود ۱ ...

متاسفانه اصلا حقوق مون به پس انداز وام نمیرسه من خیلی به خانوادم گفتم اینجا نگیریم گوش به حرفم ندادن الانم قیمتای این منطقه سر به فلک کشیده بالاشهریم ولی چه فایده خونه نیست که

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکال نداره همیشه که مهمون نمیاد یکم کمتر خرج کنید بیشتر پس انداز کنید خونه سند دار پیدا کنید حدود ۱ ...

آخه اون یه ملیارد ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومنش میرع بابت اوراق یعنی باید رو ۷۰۰ حساب کنه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

سند رو گرو میزاری وام رو تسویه کردی سند رو میگیری چیزی راجبع اوراق بهمون نگفتن

اگه پول نخوابوندی وام اوراقه باید سند هم گرو باشه ولی اگه پولت تو بانک مسکن ۶ ماه خوابیده دو برابرش رو بهت وام میدن بازم سند گرو هست .هر دو هم وام مسکن هست 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

متاسفانه اصلا حقوق مون به پس انداز وام نمیرسه من خیلی به خانوادم گفتم اینجا نگیریم گوش به حرفم ندادن ...

میشه بگی کدوم شهری

خونه بخر اجاره اش بده و برو یه خونه معمولی خودت هم اجاره بشین حیفه خونه نخری

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

خونه ی خودم باشه هرچی باشه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مثلا ۵۰۰ میلیون بزاری ۶ماه بمونه یه میلیارد میده ؟

بستگی به بانک و مدت زمان سپرده داره ولی فکر کنم به جز سند خونه ضامن هم میخواد ما برا خرید خونه مجبور شدیم وام اوراق بگیریم چون اگه پول رو شش ماه میزاشتیم بانک خونه گرون میشد و ارزش پول کم میشد

2810