2777
2789
عنوان

خونه مُستاجری عالی یاخونه خودت خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 85 پست

انسان وقتی مستاجره نمیتونه برای مدت طولانی از یه مکان لذت ببره یا براش برنامه ریزی داشته باشه.

همیشه در حال آدرس عوض کردن و اسباب کشی باقی میمونه و تموم وسایلش بخاطر جابه جایی ممکنه آسیب جدی ببینه.

هر دفعه با چندین خانواده با فرهنگ ها و تربیت خای مختلف باید بسازه، یا حتی یه محله!

و مهم ترین بدیش اینه هر ماه چندین میلیونی که میتونه تو جیبش بره و خونه خودش رو که مال خودشه طراحی و آباد کنه، مجبوره بده دست صاحبخونه!

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه ماهم ۵۰ متریه ولی خدارا شکر همسایه ها خوبن و همین یه نکته مثبت باعث شده کوچیکیش و کمبود امکانات ...

همسایه خوب نعمته ما خیلی اذیت شدیم پنج سال فقط تحمل کردیم

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

اره واقعا این ودرک میکنم چون صاحب خونه بد هم داشتم خیلی اذیت شدم

بعد تازه این به کنار پولی که میخواهی بدی اجاره خرج خونه خودت میکنی یه بار نقاشی کن .ماه بعد خرج کابینتاش کن و ...

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

همسایه خوب نعمته ما خیلی اذیت شدیم پنج سال فقط تحمل کردیم

آره واقعا به نظرم نرو مستاجری خونه رو بفروش تا خودت داخلشی میتونی با قشنگ کردن خونه نظر مشتری رو جلب کنی ولی  مستاجر این کار رو نمی کنه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

خونه رو بخر ولی به فکر درآمد بیشتر و پس انداز باش که بزرگ ترش کنی بعدا. خونه ۴۰ متری مخصوصا اگه مجرد ...

چ جالب ایده خوبی وسیله زیاد دارم چکار میشه کرد مبل لازم روی زمین ادم اذیت میشه تخت لازم روی زمین اذیت میشی 

چرا عزیزم؟

متراژ خونه کمه دست و پامون خیلی تنگه یه مهمون میاد اذیت میشیم خونه فقط بزرگ و تمیز امروزی خوبه

من اگ جای شما بودم خونه ۴۰ متری رو انتخاب میکردم،پولی ک واس اجاره میرفت رو پس انداز میکردم و خونه رو دستکاری میکردم تا اونجایی ک یه خونه نقلی و بامزه شه،بعد ۲ الی ۳ سال خونه رو میفروشم یه خونه بزرگتر مثلا ۶۰متری میگیرم،دوباره همین برنامه...تا جایی ک خونه دلبخواهمو بگیرم.نمیشه یه شبه منتظر معجزه موند دوست من.با اراده و یکم فکر و صرفه جویی و زماااااان میتونی به نتیجه برسی

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂
متراژ خونه کمه دست و پامون خیلی تنگه یه مهمون میاد اذیت میشیم خونه فقط بزرگ و تمیز امروزی خوبه

اشکال نداره 

همیشه که مهمون نمیاد 

یکم کمتر خرج کنید بیشتر پس انداز کنید 

خونه سند دار پیدا کنید حدود ۱میلیارد با سند وام میدن 

خونه خودتون +وام یک میلیاردی+پس اندازتون 

یه خونه با متراژ بالاتر بخرید منطقه ی متوسط  به هر حال باید کنار کنم بخدا سگ خونه خودت صد شرف داره به مستاجری 

آره واقعا به نظرم نرو مستاجری خونه رو بفروش تا خودت داخلشی میتونی با قشنگ کردن خونه نظر مشتری رو جلب ...

دقیقا میخواستیم بفروشیم ولی چون متراژ خونه کمه پول زیادی دست مون نمیگیره مجبوریم بریم پایین شهر خونه بگیریم 

دیگه گفتیم فعلا بریم رهن همینم از دستمون نپره باز 

چ جالب ایده خوبی وسیله زیاد دارم چکار میشه کرد مبل لازم روی زمین ادم اذیت میشه تخت لازم روی زمین اذی ...

اونایی که لازم نداری رو بفروش یا خونه مامانت یا دوستی چیزی بزار. اگه بتونی همچین استایلی دربیاری طبقه بالاش میشه برای خواب میتونی تخت خواب زمینی بزاری مبل هم چیزای کوچیک و جمع و جور پیدا میشه

2810