2777
2789
عنوان

خونه مُستاجری عالی یاخونه خودت خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به بانک و مدت زمان سپرده داره ولی فکر کنم به جز سند خونه ضامن هم میخواد ما برا خرید خونه مجبور ...

اره به همین فکر کردم 

الان بزاریم ۶ماه دیگه عیده 

دقیق بعد بهمن گرون میشه 

خدا خودش کمکمون کنه

حتما اون خونه رو بگیر یهو دیدی قیمتا رفت بالا و همونم نتونستی بگیری نمیشه فقط فضای داخلی خونه رو در نظر بگیری بگی چون اینجا خوشگله پس همینجا میمونم سختی مستاجری خیلی بیشتر از خوشگلی هست 

بگیر یه دستی به سر و روش بکش نهایت خوشت نیومد یکمم جمع میکنی میزاری روش میفروشی میری جای بهتر ولی حتمااا بگیرش بلخره یه سرمایست دیگه

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

اره به همین فکر کردم الان بزاریم ۶ماه دیگه عیده دقیق بعد بهمن گرون میشه خدا خودش کمکمون کنه

رب انزلنی منزلا مبارک و انت خیر المنزلین 

انشاله که به حق حضرت زهرا همه مستأجرا خونه دار بشن و هم چنین شما هم خونه باب میلت رو بخری .عزیزم اگه پول دستته وام اوراق بگیر و اگه امروز خونه بخری خیلی بهتر از فردا هست

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

رب انزلنی منزلا مبارک و انت خیر المنزلین انشاله که به حق حضرت زهرا همه مستأجرا خونه دار بشن و هم چنی ...

الهی امین 

الهی خدا از دهنت بشنوه نفست حق باشه عزیزم 

الهی هر چی خواسته تو دلت داری بهش برسی 

استارتر به نظر من یکم هم به خودتون فشار بدین وام جور کنید یا قرض کنید یا ماشین و طلا اگه داری بفروش به جای ٤٠ متر داغون یه پنجاه شصت متری مرتب بخر بعدا خدا بزرگه برا قسط ها نهایت بیشتر کار میکنید یه سال اولش سخته بعدا قسط ها به چشم نمیاد

ای کاش ما هم پول خونه چهل متری داشتیم لحظه ای فکر نمیکردیم میخریدیم

باورمیکنه این پول چطوری بدست امده حتی پیاده رفتم سرکار خسته  پول گرایه ماشین ندادم  نون سیب زمینی خوردم  لباس مجردی استفاده کردم    ی مرده متحرک شدم این پول جمع کردم باورکن