💜🌸💜🌸💕💕✨
🌸💕✨🕊
💜✨🕊
🌸🕊
💕
✨
#خاطرات_حاجتروایی_از_استغفار
#خاطرات_حاجتروایی_ازاستغفار۴۰۰تایی_امام_صادق_ع
من ۲۰ روزه که استعفار امام صادقو میگم و نزدیک یک هفتس که نماز شب میخونم و توی همین یک هفتس که نمازهای روزانمو شروع کردم
نتایجو بخام بگم اینه که منو شوهرم الان در آستانه جدایی هستیم دلیلشم این بود که شوهرم منو نمیخاد میگه تورو نمیخام مسیرمون اشتباهه خلاصه من به لطف نمازا و استغفارا کمتر بیقراری میکنم درصورتیکه اوایل اتفاق عذا گرفته بودم و هرچی به شوهرم پیام میدادم یا جواب نمیداد یا خیلی بی ادبانه جواب میداد و توی این دوماه که جداییم حتی بهم پولم نداده ولی دیروز دیدم خودش واسم پول ریخته و پیام داده که پول ریختم و اگه بازم پول خاستی بگو تا بریزم حقیقتا این رفتارو از شوهرم با اون شخصیت بشدت خشک و مغرور و ... انتظار نداشتم .
ممنون میشم دوستان توی قنوتاشون منو دعا کنن و از خدا بخان که بتونم پر قدرت بلند شم و اگه این زندگی مشترک به صلاحمه زودتر بهم برگردیم❤️
نتایج روحی زیادیم واسم داشته اینکه امیدم خیلی زیاده شده و دیدم به آینده خیلی روشن تر شده.
🌷 من استغفار ک میگم آینده رو بهم تو خواب میگن یعنی هر اتفاق ناگواری ک میخاد بیفته بهم الهام میشه انگار حس ششم پیدا کردم یا خوابشو میبینم خواب اون اتفاق بد رو یا تو دلم میفته انگار بهم میگن این اتفاق میفته باخبرشو
ودیگه اینکه از بقیه خیری بهم میرسه یعنی دیگران برام کاری انجام میدن..یکی اسممو توی وام خانگی مینویسه..یکی سرراهش میبینه میرسونه منو...یکی جای خونشون مغازه لباس بچه هست لباساش قیمت مناسبه برای بچم لباس میخره دیگه خیلی کارها
🌷
💖 @khaterate_namazshab114💖
✨
💕
🌸🕊
💜✨🕊
🌸💕✨🕊
💜🌸💜🌸💕💕✨