2777
2789

فوق العادس بچه ها حتما همت کنید بخونیدش..کم نیست معجزاتش با باور قلبی بخونید و ببینید زندگی تون چطور رنگی رنگی میشه💖

تجربیاتتونو ازین ختم به اشتراک بذارین بقیه هم استفاده کنن

چطوری هست اصلا

میشه لطف کنید توضیح بدید

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به زن داداشم گفتم خوند و واقعااااا معجزه شد واسه رزق و روزی ،البته دیگه جای شصت روز ،چند ماهه که داره میخونه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

💜🌸💜🌸💕💕✨

🌸💕✨🕊

💜✨🕊

🌸🕊

💕

#خاطرات_حاجتروایی_ازاستغفار۴۰۰تایی_امام_صادق_ع

#فایزه

🌷 من پارسال استغفار ۴۰۰ تایی رو به نیت کار خوندم و درحین خوندن دنبال کار بودم بعدش ی کار با حقوق دلخواهم پیدا کردم . خلاصه دوروز رفتم سر کار ولی بدلایلی اومدم بیرون . وجای دیگه مشغول شدم . ناراحت بودم که حقوق جای قبلی خیلی خوب بود ولی خداروشکر با ادامه دادن استغفار همان حقوق مدنظرم با یکم بیشتر رو گرفتم .

من پارسال میخواستم برم مسافرت پول لازم بودم بخدا قسم به هر دری زدم نشد پول چور کنم ی ذکر در نا امیدی خوندم و رها کردم پس فردا دونفر بهم زنگ زدن برای پول دادن .نه اینکه من بهشون حرفی بزنم . بعد رفتم مسافرت خدا شاهده پول خرج نشد فقط مهمان دیگران بودم البته استغفار هم اون موقع میگفتم پول من دست نخورده ماند تا از مسافرت برگشتم . اینقدر لطف و محبت و ... در این سفر بود . هیچ کمبودی حس نکردم .

میخوام بگم ی ذکری رو همینطوری بخونید و توکل کنید و رها کنید خدا براتون درست میکنه ولی بیشترش فکر کنم این استغفارس و بعد اون ذکر

من کار داشتم حقوقش کم بود . دوباره دنبال کار بودم . هم امام صادق و هم ساده میگفتم . منتها من استغرالله خالی هیچ وقت نمیگم . استغفرالله ربی و اتوب الیه

💖 @khaterate_namazshab114💖

💕

🌸🕊    

💜✨🕊

🌸💕✨🕊

💜🌸💜🌸💕💕✨

💜🌸💜🌸💕💕✨

🌸💕✨🕊

💜✨🕊

🌸🕊

💕

#خاطرات_حاجتروایی_از_استغفار

#خاطرات_حاجتروایی_ازاستغفار۴۰۰تایی_امام_صادق_ع

من ۲۰ روزه که استعفار امام صادقو میگم و نزدیک یک هفتس که نماز شب میخونم و توی همین یک هفتس که نمازهای روزانمو شروع کردم

نتایجو بخام بگم اینه که منو شوهرم الان در آستانه جدایی هستیم دلیلشم این بود که شوهرم منو نمیخاد میگه تورو نمیخام مسیرمون اشتباهه خلاصه من به لطف نمازا و استغفارا کمتر بیقراری میکنم درصورتیکه اوایل اتفاق عذا گرفته بودم و هرچی به شوهرم پیام میدادم یا جواب نمیداد یا خیلی بی ادبانه جواب میداد و توی این دوماه که جداییم حتی بهم پولم نداده ولی دیروز دیدم خودش واسم پول ریخته و پیام داده که پول ریختم و اگه بازم پول خاستی بگو تا بریزم حقیقتا این رفتارو از شوهرم با اون شخصیت بشدت خشک و مغرور و ... انتظار نداشتم .

ممنون میشم دوستان توی قنوتاشون منو دعا کنن و از خدا بخان که بتونم پر قدرت بلند شم و اگه این زندگی مشترک به صلاحمه زودتر بهم برگردیم❤️

نتایج روحی زیادیم واسم داشته اینکه امیدم خیلی زیاده شده و دیدم به آینده خیلی روشن تر شده.

🌷 من استغفار ک میگم آینده رو بهم تو خواب میگن یعنی هر اتفاق ناگواری ک میخاد بیفته بهم الهام میشه انگار حس ششم پیدا کردم یا خوابشو میبینم خواب اون اتفاق بد رو یا تو دلم میفته انگار بهم میگن این اتفاق میفته باخبرشو

ودیگه اینکه از بقیه خیری بهم میرسه یعنی دیگران برام کاری انجام میدن..یکی اسممو توی وام خانگی مینویسه..یکی سرراهش میبینه میرسونه منو...یکی جای خونشون مغازه لباس بچه هست لباساش قیمت مناسبه برای بچم لباس میخره دیگه خیلی کارها

🌷

💖 @khaterate_namazshab114💖

💕

🌸🕊    

💜✨🕊

🌸💕✨🕊

💜🌸💜🌸💕💕✨

خیلی خوبه جالبه اثارش فقد مادی نیست کلی اتفاقای خوب میفته

اون نیتش واسه رزق و وام و این برنامه ها بود

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من