2777
2789
عنوان

جنگ بیهوده

| مشاهده متن کامل بحث + 15109 بازدید | 283 پست
عزیزمحقیقتا نمیدونم این همه سکوت واجب هست داشته باشین و مقطعی هست یا نه...قبل از اینکه حرفی بزنین، ا ...

من باید خصوصی با شما صحبت کنم فقط یه سوال دارم راستش در مورد پسرم یه راهنمایی میخوام

قید درسشو زده میگه میخوام برم طلبگی بخونم

یکی از اتفاقهایی ک باعث شده من روانم داغون بشه همینه

بخدا قصد توهین ندارم

ولی شخصیت پسرم برا طلبگی مناسب نیست

جوگیر شده

ولی دوست داره بره

من نمیدونم چیکار کنم

همین الان با همسرم دعوام شده

یعنی من هی غر زدم اونم سکوت کرده

سر همین مسله

دارم دیوونه میشم

قربونت برم با وجود مشغله کاری بازم وقت میذاری و جواب میدی

زنده باشی عزیزم

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی دارم رو خودم کار میکنم سکوت کنماینقد ب بچه هام گیر ندمدیگه حوصله ندارم مثل قبلا حساس باشم رو همه ...

پس دارید سکوت مقدس را تمرین میکنین😁😍😍😍

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

فقط شانس خوبی ک دارم همسرم مرد خوبیهآهان مهشید دارم تمرین میکنم روبیک یاد بگیرمهر چی پسرم توضیح می‌د ...

منم دوستت دارم عزیزم🥰

میدونی من خیلی خوشحال شدم پسرتون داره یادتون میده...خیلی به خودش و بلوغش و خلاقیتش و رشدش کمک میکنه ...شما نقش مادری خوبی دارید اینجا 👏👏

سلام 💖مهشید💖 جان

با اجازت میخام یک حدیث زیبا و قابل تامل از 

حضرت محمد(ص) 

که🌷 بانو آرتمیس 🌷در تاپیکشون گذاشته بودم بزارم اینجا

پيامبر صلي الله عليه و آله :صِفَةُ الْعاقِلِ اَنْ يَحْلُمَ عَمَّنْ جَهِلَ عَلَيْهِ وَ يَتَجاوَزَ عَمَّنْ ظَلَمَهُ وَ يَتَواضَعَلِمَنْ هُوَ دونَهُ وَ يُسابِقَ مَنْ فَوْقَهُ فى طَلَبِ البِرِّ وَ اِذا اَرادَ اَنْ يَتَكَلَّمَ تَدَبَّرَ فَاِنْ كانَ خَيْراتَكَلَّمَ فَغَنِمَ وَ اِنْ كانَ شَرًّا سَكَتَ فَسَلِمَ وَ اِذا عَرَضَتْ لَهُ فِتْنَةٌ اِسْتَعْصَمَ بِاللّه ِ وَ اَمْسَكَيَدَهُ وَ لِسانَهُ وَ اِذا رَأى فَضيلَةً اِنْتَهَزَ بِها، لا يُفارِقُهُ الْحَياءُ وَ لا يَبْدو مِنْهُ الْحِرْصُ فَتِلْكَعَشْرُ خِصالٍ يُعْرَفُ بِها الْعاقِلُ؛

ويژگى عاقل، آن است كه در برابر نادان بردبارى كند، از آن كس كه به او ظلم كرده بگذرد، نسبت به زيردستان متواضع باشد، با بالادستان در خوبى ها رقابت كند، هرگاه خواست سخن بگويد، بينديشد، اگر خوب بود بگويد و بهره ببرد و اگر بد بود، سكوت كندو سالم بماند، اگر بلا و امتحانى برايش پيش آمد به خدا پناه ببرد و دست و زبان خود رانگه دارد، اگر فضيلتى ديد، به سرعت از آن بهره گيرد، حيا از او جدا نگردد و حرص از اوسر نزند، اينها خصلت هاى ده گانه اى است كه عاقل با آنها شناخته مى شود.

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏

و همچنین اگه مصلحت بدونی 

مطالبی که آموزنده و زیبا باشه رو به این تاپیک انتقال بدم؟؟؟

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏

گرانبها جان 

فرزندی بیمار دارم که ذهنم رو بشدت درگیر کرده فقط معجزه خدا خوبش میکنه 

و بیماریش هم بخاطر خطای پزشکی بوجود اومده 

نمیدونم چجور با این موصوع باید کنار اومد چجور شفاشو بگیرم چجور توکل کنم بخدایی که بیماری میدهد شفا هم میدهد 

سلام 💖مهشید💖 جانبا اجازت میخام یک حدیث زیبا و قابل تامل از حضرت محمد(ص) که🌷 بانو آرتمیس 🌷در تاپی ...

سلام عزیزم

مرسی خیلی عالی بود👏👏❤🤗

و همچنین اگه مصلحت بدونی مطالبی که آموزنده و زیبا باشه رو به این تاپیک انتقال بدم؟؟؟

حتما حتما👌👌👌

سلام عزیزممرسی خیلی عالی بود👏👏❤🤗

سلام به روی ماهت 💖💖💖

البته که تاپیک های بانو پر از نکات آموزنده هستش

و حالا که اجازه دادین از این به بعد سعی میکنم از کامنت هاشون گلچین کنم و به این تاپیک انتقال بدم🌼🌼🌼

سلام به روی ماهت 💖💖💖البته که تاپیک های بانو پر از نکات آموزنده هستشو حالا که اجازه دادین از این ب ...

ممنونم لطف دارید.

تشکر میکنم که دارید برای دیگران محتوا میذارید.

تاپیک خودتون هستش.

❤🙏

چطووری مهشید؟🤩❤

میگم دقت کردی مدتیه کسی کاری به تاپیکای تو و اوپرا نداره

تو تاپیکا ول نمیچرخن؟؟

فک کنم دیه حقوق نمیدن بهشون مثل سال قبل....🤫😉

فضای سایت آروم شده😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
چطووری مهشید؟🤩❤میگم دقت کردی مدتیه کسی کاری به تاپیکای تو و اوپرا ندارهتو تاپیکا ول نمیچرخن؟؟فک کنم ...

خوبم عزیزم خودت چطوری خوشکلم؟❤🤗

😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چطووری مهشید؟🤩❤میگم دقت کردی مدتیه کسی کاری به تاپیکای تو و اوپرا ندارهتو تاپیکا ول نمیچرخن؟؟فک کنم ...

اسکرین شات میبرن جای دیگه ...

مثل همون شات"مسیر جهنم من"

به امید اینکه روزی دیده بشه😅

خوبم عزیزم خودت چطوری خوشکلم؟❤🤗😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

قربوونت عزیزم🥰😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤