2777
2789
عنوان

آسنترا

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الحمدلله عزیزم

من چون سابقه خوردن این دارورو دارم

معمولا تو تمام تاپیکاش میرم و دوس دارم به همه بگم که خیلی عالیه 

احتمالا منم تو تاپیکای قبلت بودم

وخوشحالم که خدا معجزشو بهت نشون داده

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
بیشتر ببینید
خیلی ممنونم،انشاالله هیچکس گرفتار بیماری روحی نشه خیلی سخته🤲

واقعا❤

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بیشتر ببینید
شما درست میگی

چه مسخره 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بیشتر ببینید

سلام عزیزم امیدوارم  حالتون عالی باشه

دکتر برا مامان منم سرترالین تجویز کرده و فردا باید شروع کنه

خیلی ترس دارم

دارم سکته میکنم

کاش جواب بدین.

شما اوایل که شروع کردین به خوردن حالت بیقراری و استرس و... داشتین؟

سلام عزیزم امیدوارم حالتون عالی باشهدکتر برا مامان منم سرترالین تجویز کرده و فردا باید شروع کنهخیلی ...

سلام عزیزم خیلی ممنون،انشاالله خدا به مادرتون سلامتی بده،بله اوایل بیقراری،اضطراب شدید،کلا هر چیزی که از بیماری روحی تجربه کردن بخاطرش میخان دارو بخورن،اوایل تا دوهفته شدیدتر از قبل میشه ولی بعد که قرص با بدن سازگار شد حالشون عالی میشه،یادمه اونموقع ها که تازه شروع کرده بودم به خوردن قرص،یکی از خانومای همین سایت گفت،یه روز صب بیدار میشی میبینی حالت چقدر خوب شده واقعا هم همینطور شد،آسنترا برا من عالی بود