سلام دوستای گلم من کاربر پری ۷۶ دریایی هستم پارسال عضو شدم ولی کاربریم پاک شد،الان دوباره عضو شدم،من پارسال بخاطر افسردگی و وسواس فکری و پنیک،آسنترا میخوردم،مدام هم تاپیک میزدم درمورد آسنترا راهنمایی میخاستم،میخواستم از دوستانی که توی تاپیکام شرکت میکردن،راهنماییم میکردن تشکر کنم واقعا حرفاشون باعث شد تحملم توی مسیر درمانم زیاد بشه،الان هم میخام به دوستانی که تازه شروع ک این قرص رو بگم واقعا یه روزی میرسه که این قرص معجزه میکنه،همینطور که برا من کرد،به زندگیم قبلیم برگشتم،الان هم خداروشکر،حالم عالیه و دکترم آسنترا رو برام کم کرده،داره قطع میکنه😍
معمولا تو تمام تاپیکاش میرم و دوس دارم به همه بگم که خیلی عالیه
احتمالا منم تو تاپیکای قبلت بودم
وخوشحالم که خدا معجزشو بهت نشون داده
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
سلام عزیزم امیدوارم حالتون عالی باشهدکتر برا مامان منم سرترالین تجویز کرده و فردا باید شروع کنهخیلی ...
سلام عزیزم خیلی ممنون،انشاالله خدا به مادرتون سلامتی بده،بله اوایل بیقراری،اضطراب شدید،کلا هر چیزی که از بیماری روحی تجربه کردن بخاطرش میخان دارو بخورن،اوایل تا دوهفته شدیدتر از قبل میشه ولی بعد که قرص با بدن سازگار شد حالشون عالی میشه،یادمه اونموقع ها که تازه شروع کرده بودم به خوردن قرص،یکی از خانومای همین سایت گفت،یه روز صب بیدار میشی میبینی حالت چقدر خوب شده واقعا هم همینطور شد،آسنترا برا من عالی بود