2777
2789
عنوان

آسنترا

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 34 پست
سلام عزیزم میشه علایمتون قبل مصرف قرص رو بگید؟

سلام عزیزم،من قبل مصرف قرص،پنیک شدم بعد پنیک وسواس روی قلبم که نکنه ایست قلبی کنم پیدا کردم بعدش افسردگی،تنها نمیتونسم بیرون برم تو خونه بمونم حتی حموم نمیتونسم برم میترسیدم بمیرم،حتی وقتی شب میخاستم بخابم به همسرم میگفتم تو بیدار بمون من بخابم حواست به من باشه که نکنه ایست قلبی کنم،معدم عصبی شده بود هیچی نمیتونسم بخورم مدام حالم بهم میخورد،لاغر شده بودم،مدام به دستام نگاه میکردم میگفتم چرا دستام اینطوری شده،همش ضربان قلبمو میگرفتم،دو ماه یکسره درد قفسه سینه داشتم،دکتر قلب رفتم اکو دادم،دکتر ریه رفتم تست ریه دادم،دکتر گوارش رفتم حتی داروی برای معدم داد،آخر سر رفتم دکتر اعصاب همه ی این دردهام با دکتر اعصاب خوب شد،آسنترا برا من معجزه بود،بخام با جزئیات بگم براتون خیلی دردهای وحشتناک روحی و جسمی کشیدم،حتی بیناییم هم به مشکل خورده بود اصلا اصلا اصلا نمیتونسم پیاده راه برم سرم گیج میرفت،اطرافم رو تار میدیدم،مثلا میخاستم یه مسیری مثلا از کوچه تا دم درمون برم حس میکردم در خونمون دور و دورتر میشه بهش نمیرسم چون نمیتونسم اصلا قدم بردارم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام عزیزم،من قبل مصرف قرص،پنیک شدم بعد پنیک وسواس روی قلبم که نکنه ایست قلبی کنم پیدا کردم بعدش افس ...

وای عزیزم چه وحشتناک واقعا بیماریهای روحی سختن و همه توان و انرژی آدمو میگیرن و آدمو تبدیل به یک فرد ترسو و ناکارآمد میکنن خیلی خوشحالم که خوب شدین و به زندگی برگشتین خیلی خیلی لطف کردین جواب دادین. موفق و پیروز باشین ❤️❤️

سلام گلم شما داروهاتون ادامه میدین؟ 

من الان حدود 8 روزه آسنترا میخورم حالم بدتر شده😭 

من دو ماه پیش بی دلیل غش کردم از اون روز اضطراب و استرس شروع شده همش فکر میکنم الانه که دوباره غش کنم 

خسته شدم دیگه یعنی آسنترا حال منم خوب میکنه؟