2777
2789
عنوان

آسنترا

338 بازدید | 34 پست

سلام دوستای گلم من کاربر پری ۷۶ دریایی هستم پارسال عضو شدم ولی کاربریم پاک شد،الان دوباره عضو شدم،من پارسال بخاطر افسردگی و وسواس فکری و پنیک،آسنترا میخوردم،مدام هم تاپیک میزدم درمورد آسنترا راهنمایی میخاستم،میخواستم از دوستانی که توی تاپیکام شرکت میکردن،راهنماییم میکردن تشکر کنم واقعا حرفاشون باعث شد تحملم توی مسیر درمانم زیاد بشه،الان هم میخام به دوستانی که تازه شروع ک این قرص رو بگم واقعا یه روزی میرسه که این قرص معجزه میکنه،همینطور که برا من کرد،به زندگیم قبلیم برگشتم،الان هم خداروشکر،حالم عالیه و دکترم آسنترا رو برام کم کرده،داره قطع میکنه😍

👌👏✌️

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مخالف مصرف اینجور داروهام 

مگر در مواقع خیلی حاد 

دلایلش هم مشخصه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

کار خوبی کردی عزیزم .منم اسنترا میخورم

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بیشتر ببینید
من مخالف مصرف اینجور داروهام مگر در مواقع خیلی حاد دلایلش هم مشخصه

برای بیماری های جسمی هم مخالفید؟ 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بیشتر ببینید
شرایط من خیلی حاد بود واقعا داشتم نابود میشدم،برام مثل معجزه بود

خداروشکر که حالتون خوب شده

بعداز قطع دارو 

میتونید از نسخه های گیاهی استفاده کنید

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اوضاع من خیلی داغون بود،ولی آسنترا برام معجزه کرد

امیدوارم همیشه حالت خوب باشه. 

بیشتر ببینید
برای بیماری های جسمی هم مخالفید؟

من برای بیماری های جسمی هم کمتر از اطرافیانم استفاده میکنم

اما این قضیه ش فرق داره و اعتیاد آوره 

هرکسی نباید مصرف کنه

من برای بیماری های جسمی هم کمتر از اطرافیانم استفاده میکنماما این قضیه ش فرق داره و اعتیاد آوره هرکس ...

اطلاعاتتون غلطه .

بیشتر ببینید