2777
2789
عنوان

پدر شوهر و مادر شوهرم نی نیم رو اذیت می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوتا بچه شیره به شیر خودم بعد ده روز نگهداشتم،سومی از روز اول تنها بودم،خودتون از جاتون بلندشین ک ...

من واقعا مشکلی ندارم کارامو انجام بدم.خوذشون چون نوه اولشون بود ذوق داشتن.منم بخاطر اونا چیزی نگفتم.وگرنه از خدام هم بود اصلا راحت نیستم 

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍
زیادی حساسی با اینکارا هم خودتو هم بچت رو از چشم ننداز نترس پدرشوهرت و مادرشوهرت بیشتر از تو دوسش ند ...

آره عزیزم می‌دونم خیلی دوسش دارن.مرسی

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍
من واقعا مشکلی ندارم کارامو انجام بدم.خوذشون چون نوه اولشون بود ذوق داشتن.منم بخاطر اونا چیزی نگفتم. ...

وقتی خودت همه کاراتو تند تند بکنی اونا هم میرن،همه نوه ها عزیز هستن پدرومادربزرگ دوست دارند باشن ،ولی معمولا دعوت میکننم خونه خودشون،نه اینکه اونا بیان

فقط خدا❤️
من واقعا مشکلی ندارم کارامو انجام بدم.خوذشون چون نوه اولشون بود ذوق داشتن.منم بخاطر اونا چیزی نگفتم. ...

منم مادر شوهرم اصرار داشت بیاد بمونه و چون سره زایمان اولمم خون به جیگرم کرد از بس تیکه و کنایه میزد(افسردگی بعد زایمانم گرفتم) دیگه خوبی هاش به چشم نمیومد واسه زایمان دومم اومد ولی اینبار گفتم چه کاریه هم به بهانه کمک بیاد هم خودم کارامو بکنم؟قشنگ استراحت کردم فقط به بچه م میرسیدم همه کارای خونه افتاد گردنش دیگه کم اورد سره یه هفته رفت

2810