2777
2789
عنوان

پدر شوهر و مادر شوهرم نی نیم رو اذیت می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 42 پست
وقتی خودت همه کاراتو تند تند بکنی اونا هم میرن،همه نوه ها عزیز هستن پدرومادربزرگ دوست دارند باشن ،ول ...

من گفتم بیام خونتون قبول نکردن.گفتن همه چی هم اوکی شه یه هفته رو می‌مونیم. گفتن بعدش هم باید مادرت یه هفته بیاد پیشت. اینو حتی من مخالفت کردم گفتم نیازی نیست یا هم اگه نیازی باشه میرم پیش مادرم.ولی نمی‌ذارن.میگن تا چله نوزاد هفتگی باید بیایم.کلا تو خط به خط کارام دخالت میکنن ولی من میگم با ذوق اومدن هیچی نمیگه

مرسی گلم

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مادر شوهرم اصرار داشت بیاد بمونه و چون سره زایمان اولمم خون به جیگرم کرد از بس تیکه و کنایه میزد ...

دقیقا همین طوره عزیزم.برا منم نیشو کنایه و دخالت خیلیه.هی میگم با ذوق اومدن.حتی دست به بچه میزنم صداشون بلند میشه.احتمالا روند دوم شما رو بگیرم

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍
وقتی خودت همه کاراتو تند تند بکنی اونا هم میرن،همه نوه ها عزیز هستن پدرومادربزرگ دوست دارند باشن ،ول ...

اما تجربه من برعکس بود سر بچه اولم خودم کارامو تند تند میکردم که مادر شوهرم بفهمه از پس کارام برمیام که بره.اما ولکنم نبود رک بهش میگفتم برو دیگه خودم میتونم اما درک نداشت که ولی دومی که اومد دیگه منم گفتم حالا که به بهانه کمک اومده بزار منم استراحت کنم.فقط به بچه م میرسیدم.تمام کارا افتاد گردنش دیگه یه هفته موند کم آورد رفت

دقیقا همین طوره عزیزم.برا منم نیشو کنایه و دخالت خیلیه.هی میگم با ذوق اومدن.حتی دست به بچه میزنم صدا ...

اره بشین استراحت کن حالا که اومده کمکت کنه بیکار نباشه.خودتم جون بگیری مطمئن باش خسته میشه خودش میره

اخه سمت ما برعکس ببینن طرف از پس کگاراش برمیاد میرن🤣

اون مادره خود آدمه که واقعا اومده کمک ببینه بچه ش سره پا شده خیالش راحت میشه میره.اما مادر شوهرا نیتشون بیشتر مهمونیه ولی بهونشون کمک کردنه.