2777
2789

۱۱روز مادرم پیشم بود برای مراقبت از نی نی. مامانم رفت قرار شد مادر شوهرم بیاد پیشم. حالا مادر شوهرم که اومده پدر شوهرمو هم برداشته با خودش آورده. دیگه من راحت نیستم خیلی راحت لباس بپوشم.

دیروز که اومدن نی نی خواب بود. گفتن برامون بیدار بشه و اینا شروع می‌کردن کف پای نی‌نیو قلقلک دادن.دونفری افتادن به جون کف پای دخترم.قلبم داشت آتیش می‌گرفت براش‌

از اونور موقع شستن دخترم پدر شوهرم خودشو می‌رسونه و دخترمو نگاه می‌کنه.دیگه اینو تذکر دادم و دست میذاشتم رو اندام خصوصیش 

قراره یه هفته بمونم

فک کنم دیونه شم از دستشون

شوهرم هم بی خیال

ای خدا

چطوری بهشون بگم

نی نیو خیلی دوست دارن

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

نوه اولشونه.دوس داشتن کنارش باشه

خودم از این آدمای معذبم

مادر شوهرم بنده خدا زحمت می‌کشه

ولی یه سری کاراشون ناخواسته بده

به شوهرم مثلاً میگم ه به خانوادت بگو پای نی‌نی رو قلقلک ندن خودش پا میشه میره کمک اونا قلقلک میده. مثلاً من خودم خوندم که قلقلک دادن پای نی نی برای مغزش خیلی بده

از دست شوهرم هم دارم دیوانه می‌شم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه خودت چه مشکلی داری که تنهایی نمیتونی از بچه نگهداری کنی؟!!!دو هفته اس زایمان کردی.

خودم مشکلی ندارم عزیزم اینا خیلی دوست داشتن بیان.نوه اولشونه.گفتم دلشون میشکنه

نوه اولشونه.دوس داشتن کنارش باشهخودم از این آدمای معذبممادر شوهرم بنده خدا زحمت می‌کشهولی یه سری کار ...

میگن نوه اول خیلییی شیرینه برای پدر بزرگ و مادر بزرگ 

خیلی سخت نگیر

به مادرشوهرت بگو قلقلک خوب نیست برای نوزاد 

میگن نوزاد اذیت میشه با قلقلک

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
2810