2777
2789
عنوان

تیزهوشانی ها و مامانایی که بچه تیزهوشانی دارن میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 60 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا الان هفتاد درصد رتبه های خوب کنکور سمپادی بودن پس بزای دقبولی کنکور هم بهتر از مدرسه های دیگ ...

اون ربطي ب مدرسه نداره اونجام ي مدرسه هست مث ي مدرسه غير انتفاعي خوب

ب تيزهوشي استعداد دانش اموزاش ربط داره اين امار قبولي خب همه خوبان اونجا جمع هستن معلومه ك نتيجه هم ميشه همون درصدي ك شما ميگي…  منم ميگم بذاريد اگه بچه تون خوذش استعدادش رو داره ازمون بده قبول ميشه نميخاد از سه سال قبل بفكر ازمونش باشيد و ب اضطراب بندازيدش

من بچم خیای دوست داره بره تیزهوشان ولی اصن نمیدونم چطوری کمکش کنم؟ عزیزم پول هم میگیرن مدارس تیزهوشا ...

الان مثل زمان ما نیست کلاس زیاد هست

تو کلیت درسش چطوره ؟!

اگر میتونید هزینه کنید کلاس ببرید اگر خیر خودتون تو خونه کمک کنید

بله از ما میگرفتن

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
اون ربطي ب مدرسه نداره اونجام ي مدرسه هست مث ي مدرسه غير انتفاعي خوبب تيزهوشي استعداد دانش اموزاش رب ...

مثل اینه برای کنکور بگی استعداد داره نخونه خودش قبول شه برای هر جایی تلاش نیازه حالا بقیش به خانواده بستگی داره که اجازه بده یا نه

الان مثل زمان ما نیست کلاس زیاد هستتو کلیت درسش چطوره ؟!اگر میتونید هزینه کنید کلاس ببرید اگر خیر خو ...

امسال کلاس چهارمه این چندسال ک عالی بوده درسش

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
منم خودم اونموقع ها آزمون دادم تیزهوشان و نمونه دولتی،نمونه قبول شدم ولی نرفتمنمیدونم الان هم نمونه ...

منم جفتشو آزمون دادم قبول شدم گفتن برو تیزهوشان، بجز حالا بحث تیزهوشان بودنش اوضاع مدارس دیگه خیلی بد بود نمی‌خواستم برم اونجا

منم چون بچه ندارم والا اطلاعاتم قدیمیه مربوط ب الان نیست ک بتونم راهنمایی کنم

ولی قطعا هست، تغییرات جزئی پیدا کرده ولی ن اینکه کلا نباشه

من چون خودم اطرافمون زیادن اول به خود بچه دوم به هزینه و مدرسه و کمک خانوادس اینکه میگم هزینه و مدرسه یه نفر استعداد داره ولی مدل درس خوندنش اشتباه یا مدل تست زنیش و....

امسال کلاس چهارمه این چندسال ک عالی بوده درسش

خب خداروشکر این ۲،۳ سال هم حواستون باشه ک بازیگوشی نکنه ایشالا قبول میشه

مثل کنکور ک نیست، درسای خودشونه نهایتا ریاضی و هوش یکم سوالات سختی داره

کدوم شهر هستین؟!

بعنوان خانواده اي ك تيزهوشاني داشتيم و دوستاني ك تيزهوشان مي رفتن پيشنهاد ميكنم بذار بچه روال عادي خ ...

چا؟بدیش چیه؟یعنی هیچ تاثیر مثبتی برا آیندشون نداره؟برای کنکور چی؟راحت تر نیست کنکور براشون؟

۶ سال فرزانگان درس خوندم خبر خاصی نیست توش 

قبول شدی که شدی نشدی به درک 

فقط از درس متنفر شدم وگرنه خاصیت دیگه ای نداشت 

اسمش قشنگه ولی توش خرابه معلماش آشغاله و اصلا بی سوادن بخصوص دوره دوم و کنکور اصلا نتایج خوبی نداره 

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

خب خداروشکر این ۲،۳ سال هم حواستون باشه ک بازیگوشی نکنه ایشالا قبول میشهمثل کنکور ک نیست، درسای خودش ...

قم

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
مثل اینه برای کنکور بگی استعداد داره نخونه خودش قبول شه برای هر جایی تلاش نیازه حالا بقیش به خانواده ...

قبولي توي رشته هاي مختلف كنكور فقط استعداد نيست 

اما رتبه هاي برتر كنكور قطعا استعداد خاص هست

رفتن ب مدرسه تيزهوشان و قرار گرفتن در كنار افرادي ك واقعا نيزهوش هستن و ممكنه بعدها رتبه برتر كنكور بشن يا المپيادي بشن برا كسي ك فقط با كلاس رفتن وارد اين مدرسه شده بسياز زجر اور خواهد بود و ب سلامت روانش اسيب ميرسه