2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی انلآینه بیاد😭

99 بازدید | 10 پست

خانوما شاید سوال مسخره ای باشه ولی من داغون شدم😭😭😭چشمم چند روز تار بود حالا چند روزه دارو مصرف کردم رفتم پیش چنتا دکتر گفتن ویروسه حالا شبی افتاده تو سرم که یه مریضی بد گرفتم با فلش عکس از چشمام گرفتم یه چشمم توش قرمز میفته اون یکی نه😭😭یعنی مشکلی داره چشمم گ اینطوره انقد تو فکرم روانی شدم😭😭😭😭

عزیزم هیچی نیست آروم باش بدجوری فکرت تنش و اضطرابیه...هیچی نیست🌸

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در وهله ی اول چند تا نفس عمیق بکش و آروم باش و لطفا نور فلش‌گوشیت رو تو چشمت ننداز ک بدتر میشه ...بعدشم الان اولین کاری که میکنی اینه که نصف شبی گوشی رو خاموش میکنی میری بچه یا بالشی چیزیو بغل میکنی و می خوابی چون نور گوشی چشمو اذیت میکنه و سعی کن تمرین تنفش انجام بدین....مطمعن باس ترس‌همه چیز رو چند برابر میکنه ترس‌به نوعی ایمان وارونه هستش ...ایشالا که طوریتون نمیشه‌...شب خوش

ویروسه...یکی از دوستام گرفته بود چشمش چند روز تار بود بعد یه هفته خوب شد.

بخدا اونم یهویی اینطور شد؟؟؟؟بعد خوب شد؟؟؟من دبدم تار تار شد حالا دارو مصرف میکنم بهتر شده😭😭حالا افتاده تو سرم که مریصی بدی گرفنم بشدت ب نور حساسم و همش دارم فکر و خیال میکنم

انشالله ممنون گلم

صد درصد چیزی نیست چون همسایه مون دخترش راهنماییه مثل شما بود برده بودن دکتر گفتن هیچی نیست تایم یک هفته ای داره کمی ممکنه تاری داشته باشه اونم بخاطر خشکی قرنیه س که با غذا و تغذیه درست میشه مصرف هویج و سیب و سوپ مقوی زیاد کن و داروهاتم بخور جای تاریک استراحت کن میتونی چشم بند بلند یا شال دور سر و چشمت بگیره...ی مدتم با گوشی کم کار کن چون نور گوشی خودش اذیت کننده تر می‌کنه انگار ویروسه اما خطرناک نیست اصلا خوب میشه این دختری که میگم امروز دیدمش قشنگ سرحال بود خودش گفت خوبم...

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
بخدا اونم یهویی اینطور شد؟؟؟؟بعد خوب شد؟؟؟من دبدم تار تار شد حالا دارو مصرف میکنم بهتر شده😭😭حالا ا ...

آره عزیزم خوبه خوب شد...تاری هم از بین رفت..استرس نداشته باش ایشالله خوب میشی..

روزگار جالبی است!! مرغمان تخم نمیگذار اما...گاومان هر روز میزاید🙄
صد درصد چیزی نیست چون همسایه مون دخترش راهنماییه مثل شما بود برده بودن دکتر گفتن هیچی نیست تایم یک ه ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه انقد ترسیدم شبی یسره میگم چرا یه چشمم با نور فلش قرمز افتاده اون یکی نه😭😭😭😭خیلی میترسممممم

دعام کن عزیزمم ممنون از لطفت

آره عزیزم خوبه خوب شد...تاری هم از بین رفت..استرس نداشته باش ایشالله خوب میشی..

خداروشکر ایشالله از منم چیزی نباشه اخه یه چشمم با نور فلش گوشی قرمز افتاده توش همون چشمی که مشکل داره ولی اون یکی نه خیلی نرسیدم😭😭😭😭😭