2777
2789
عنوان

یک داستان واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 25 پست
انقدر که قشنگ بود نمیدونم چی بگم 🥲🤧روح شهدامون شاد باشه 🌸🌱

الهی آمین و امیدوارم از ما راضی باشن🩵

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست شما هم درد نکنه آخه تایپ کردنش زحمت خیلی زیادی میخواد شهدا شافیتون باشن ❤️🌱

ممنون از دعای زیباتون، هم چنین شما. خواهش می کنم زحمتی نبود ، کپی کردم از داخل کتاب 🩵❤️ انشاالله بتونیم آدم های خوبی باشیم همه. 

کاش بازم بزارید

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

ممنون دوست عزیز عالی و تأثیر گذار بود واقعاً  🌹🌹ان شاء الله شهدای عزیز ازمون راضی باشند ❤️❤️

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
کاش بازم بزارید

اگر توفیق بشه می‌گذارم چند داستان دیگه رو بعدا. 

سلام عالی بود ممنونم

سلام، بله واقعا زندگی ایشون همینطوره. عالی

خواهش می کنم. 

ممنون دوست عزیز عالی و تأثیر گذار بود واقعاً 🌹🌹ان شاء الله شهدای عزیز ازمون راضی باشند ❤️❤️

خواهش می کنم

انشاالله بزرگوار. 

امیدوارم که نگاه شهید عزیز به زندگی ما باشه

بغضی شدم🥺

من این کتابو نخونده بودم مرسی ک میذاری🥺♥️

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403