2777
2789
تجربه ثابت کرده کسی ک حار میزنه خودکشی نمیکنه...من خودم وقتی با تی غ رفتم دسشویی دو دقیقه قبلش داشتم ...

استدلالت کاملا اشتباهه من سه بار خودکشی کردم قبلشم یکسره میگفتم ک میخوام اینکارو انجام بدم که شاید بترسن درس بشه ولی نشد🤣🤦‍♀️

متاهل🩷🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استدلالت کاملا اشتباهه من سه بار خودکشی کردم قبلشم یکسره میگفتم ک میخوام اینکارو انجام بدم که شاید ب ...

بابا وقتی بمیریم کسی عین خیالشم نی فراموش میشیم:((

بچه ها نخندینااا🥲🖤

نکن نکن نکن فقط همینو میتونم بگم  زندگی بدبختی های زیادی داره ولی بازم راهش خودکشی نیست 

اصلا انجام دادی نهایتش اینه چهار روز برات گریه کنن که اونم به خاطر جوونیته بعدش اصلا یادت هم نمیکنن سال تا سال 

خانواده ات تا کی میتونن اذیتت کنن؟بالاخره یه روز تموم میشه...سر کار میری؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

چرا به چه علت بجای آسیب زدن به خودت بفکر راه حل مشکلات باش مشکلات برای همه هست سه چهار سال بعد یادت ...

اخه مشکلم همیشگیه. فقط از خانوادم دور بشم درست میشه

بچه ها نخندینااا🥲🖤

تو مگ جای منی ک قضاوت میکنی تو جای من بودی زودتر خودکشی میکردی بعدشم من خیلی قویم ک تا الان تحمل کرد ...

زنگ بزن اورژانس اجتماعی برات مشاوره رایگان درنظر میگیرن و هر هفته بهت زنگ میزنن که از وضعیتت مطلع بشن من دوستم خیلی راضی بود

متاهل🩷🍃
خانوادم سمی ان

درک میکنم خانواده سم خیلی بده ولی من علاوه بر خانواده سمی بیمارم هستم الان مثلا پول ندارم خانواده‌ هم نمیدن میگن‌برو سرکار هر چی میگم نمیتونم میگن پس برو بمیر 

درک میکنم خانواده سم خیلی بده ولی من علاوه بر خانواده سمی بیمارم هستم الان مثلا پول ندارم خانواده‌ ه ...

خیلی دردناکه

ولی خانواده من کلا فکنم مشکل روانی دارن

بچه ها نخندینااا🥲🖤