2777
2789
عنوان

به نظرتون با صد تومن میشه یه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 32 پست
دیگه عزیزم صندلی برقی ‌صندلی غذا ضروری نبود شما اول باید چوبی هاتو میخریدی بعدشم لباس و گهواره

چون اینا خرده ریز بودن هرماه تیکه تیکه خریدم سرویس چوب اینا رو گذاشتم ماه هفتم موقع سیسمونی چیدن بخر گلم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لازم نیست ست کاملش روبگیری هرچی که احتیاج داری بگیر چوبی ها رومیتونی قسطی هم بخری

گفتم تخت دومنظوره بگیرم با کمد ویترین دار که یکی باشه دو تا نشه با دراور و شلف دیگه میشه سه تا تیکه کاربردی البته گهواره کنار تخت مادر هم باید بگیرم چون لازمم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چخبره بابا ۱۰۰ تومن جهزییه که نیست گهواره برقی میخوای چیکار

چون تو خونه تنهام موقع کار و آشپزی بچه رو بذارم توش خیالم راحت باشه بیشتر برا این گرفتم به خدا با این قیمتا ۱۰۰ تومن چیزی نیست الان فقط یه ست کالسکه ۱۵ تومنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
من کاملا همه چیو ضروری خریدم با سرویس چوبم شد حدود ۱۰۰ تومن

چه خوب پس من شد خیلی خورده ریزا رو از قبل گرفتم الان با این صد تومن بقیه رو میتونم کامل کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی چیزا تو سیسمونی واقعا بدرد نخورهلباسم زیاد نخر بزار رو سنش و فصلش بخر هم به روز ترهم تو تنش دیگ ...

آره واقعا بعضی چیزا فقط برا چند ماه کاربرد داره لباس هم فقط سایز صفر و یک و دو میخرم و یکم لباس بیرونی مهمونی فقط در حدی که کمدش پر کنم میدونی اون گهواره ننو ها خیلی مراقبت میخواد که خدایی نکرده بچه ازش نیفته من چون خانوادم دورن و خودم تو خونه تنهام بیشتر به خاطر ایمنی گهواره برقی گرفتم هم موزیک لالایی داره براش هم خودش تکون میخوره هم پشه بند داره و کمربند ایمنی برا همین گفتم کاربردی تره برام که با خیال راحت کارای خونه و آشپزی رو برسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو خدا این جشنهای مزخرف رو وردارین به خاطر ملتی که همیشه دهنشون میجنبه میخوای وسایلی بگیری که مید ...

متاسفانه رسمه دیگه البته رسم خودمون نیست رسم اقوام شوهرمه با اینکه راهه دورم اما از الان اعلام کردن برا سیسمونی چیدن میان برای همین همسرم گفت یهو همون موقع مهمونی رو هم بگیریم که دیگه دوباره کاری نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حیفه ۱۶۰ میلیون برا سیسمونی هدر بدی که چشم مردم کور بشه و مثلاً ایراد نگیرن ازت.کاش همین پول رو برا ...

طلاهاشو همسرم خریده براش زنجیر و ون یکاد گرفته از طرف من هم سنجاق سینه چشم نظر گرفته خواهرمم زنجیر پلاک دست گرفته کادو بهش بده مادرمم پستونک طلا گرفته کادویی بده واسه عید هم گفتم اولین عیدیش براش پلاک اسمشو بگیریم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاسفانه رسمه دیگه البته رسم خودمون نیست رسم اقوام شوهرمه با اینکه راهه دورم اما از الان اعلام کردن ...

بگو ما رسم نداریم .باور کن همین رسم جهیزیه و سیسمونی چقدر استرس برای جوونا میاره .زنداداش من بارداره مادرش اینا اومدن سیسمونی چیدن اصلا به ما ربط نداره هر کاری کردن لطفشون بوده

من با ۱۰ ملیون کل وسایلش رو گرفتم 😑😑😑چه خبره بابا منی واش لازم نبود فقط دوماه اول با دست باید بشو ...

مبارکت باشه گلم همون چون سختم بود با دست بشورم مینی ولش گرفتم که واسه دو سه تا تیکه لباس کوچیک ماشین و روشن نکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم برای خودت زندگی کن/بیخودی پولتو صرف چیزای بی مصرف نکن/یه سرویس چوب بگیر چند دست لباس و یکم وسی ...

نه خیلیم برای حرف مردم نیست کلا هم برای راحتی خودمه هم استفاده و راحتی بچه و اینکه کلا میخوام خوب بگیرم که زود خراب نشه مخصوصا سرویس چوب رو چون حداقل تا مدرسه رفتنش کاربرد داره براش مهمونی سیسمونی رو چون همسرم خیلی ذوق بچه رو داره و ما سخت بچه دار شدیم نمیخوام کنسل کنم که تو ذوقش نخوره وگرنه خودمم خوشم نمیاد از مهمونی و جشن سیسمونی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا پولاتو هدر میدیپس انداز کن براش

نگران آیندش نیستم گلم شوهرم از جوونیش برای آینده بچه ها زمین و مغازه خریده به نیتشون گذاشته کنار فقط میخوام یه چیز خوب و آبرومندانه باشه در حد و شان همسرم و بچم و اینکه راحتی خودمم باشه و وقتیم بچه بزرگ شد نگه چرا برا من چیزی نگرفتین الان متاسفانه بچه ها از هم سن و سالاشون میبینن و یاد میگیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو ما رسم نداریم .باور کن همین رسم جهیزیه و سیسمونی چقدر استرس برای جوونا میاره .زنداداش من بارداره ...

برای جهیزیه نذاشتم بیان و ببینن ولی چون این سیسمونیه و همسرمم در تصمیم گیری سهم داره نخواستم تو ذوقش بزنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810