2777
2789
عنوان

از این چهره هزار ایراد میتونم بگیرم😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 59 پست

منی که روی پشه نر هم کراش میزدم رو این قیافه کراش نزدم😑

کراااش فقطط شهاب حسینی🥲

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری به هیچ چیز دیگه ندارم نه بازیشون ونه...الان ممکنه یکم افتاده بشن ولی از حق نگذریم خیلی خوشتیپ و ...

الان قشنگتره که😐(اوکی میدونم جذابه ولی کلی این چهره هست آخه)

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
منی که روی پشه نر هم کراش میزدم رو این قیافه کراش نزدم😑کراااش فقطط شهاب حسینی🥲

وایییی آره مخصوصا بازیشششش بیسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
خب پولداره سوپراستاره طرف نمیاد با تو ازدواج کنه که میری براش خودکشی میکنی که (میدونم مال قبلا الان ...

وایی یه بار گمونم امین فردین یا نمیدونم کی بود گف زنایی هسن ک برا بودن با این ۵۰۰میل میدن برا یه شب اصبچن بدم میومد الان بیشتر چندشم میشه ازش

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
به نظر من جوونیاشون خیلی قشنگتر بود مثلا تو فیلم سام و نرگس یا مثلا آتش بس و...الان چهرشون شکسته شده ...

نگوووو خدای من الان که فکر میکنم نسبت به الان عالی شدههه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هیچوقت طرفدارش نبودم و خوشم‌ نمیاد ازش چون جذاب نیست ولی خوشگله

از حق نگذریم

الان بابای من ۷،۸ سال از لین بزرگتره ولی انگار بابا بزرگ اینه 

نسبت ب سن باید نگاه کرد

۲۰ سال پیش بخاطر این اقا رفتم سینما فیلم شام اخر، دهنشو باز کرد حرف زد ازچشمم افتاد

کلی خدایی دورنمای خوبی داشت، حالا الان شکسته شد قرار نیس بزنین توسرش هنوزم جذابه چهره ش ولی صداش و دیالوگ گوییش افتضاح

عموم عاشق کتش بود

میگفت شطرنجی مثل گلزار میخوام

یکی از کتاشو خیلی دوستداشت کلی گشتیم تا پیدا کردیم براش

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

2810