2777
2789
سلاممممممممم

امروز وزن کردک همون دیروز بودم حتی 100 گرم هم کم نشد پس اینجوری فکر کنم نهایت 4 کیلو تا آخرش خیلی هم معلوم نیست لاغر شدم

ملی جونم مرسی اگه میدونستم پری میشم بعد از پری میگرفتم ولی چند روز اول که خیلی سخت بود رو گذروندم دیگه حیفه ولش کنم

دیشب باز یه خرما خوردم تافشارم میزون باشه .

دیروز لوس کردم ملی آخرش گفت باشه خودت خودت رو تو آینه ببین هر جا دیدی خیلی لاغر میشه صورتت ولش کن من دیگه ناراحتت نمیکنم . حالا قراه جلوی مامانمینا ازم دفاع کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملی جونن آخه متاسفانه من دوباره چاق شدم الان 80 کیلو هستم با قد 173
دیدی 20 کیلو اضافه دارم
به وزن 65 رسیده بودم ولی به خاطر مسافرت های پشت سر هم و ول کردن رژیم و ورزش 15 کیلو اضافه کردم آخه من خیلی زود وزنم زیاد میشه
بچه ها اینقدر سخت نگیرید دنیا دو روزه، ارزش اینهمه سختی کشیدن رو نداره مخصوصا که بزرگترین لذت دنیا خوردنه! (ستاد روحیه دهی به رژیمی ها)

ولی جدای از شوخی اینقدر خودتونو اذیت نکنید چربیها و کلا چاقی ظرف 15 روز بوجود نیومده که بخواد 15 روزه از بین بره (بیشتر منظورم سمانه بود چون خیلی ناراحت شدم که حالش بد شده بوده) سمانه جون ایشاله به هدفت برسی

ولی باید کمی صبور بود و آهسته و پیوسته این مسیر رو طی کرد نه با عجله و رژیم های سرسخت.

چون خدای نکرده اوضاع بدتر میشه

در مورد مطلبی که لیلی جون درباره رژیم اندامهای مختلف گفته بود من دقیقا تجربه ش کردم چون من سیبم و هیچ رژیم و ورزشی روم تأثیر نداره بجز رژیم کم کربوهیدرت

به محض که اینکه کربوهیدرات رو کم میکنم وزنم پائین میاد

بنابراین شما هم به حرف لیلی جون گوش کنید بووووووووووووووووووووس برای همتون موفق باشید

سلام به همه ی دوستان عزیز مخصوصا دوستانی که باهام همدردی کردند.

لیلی جون ممنونم که رژیم رو گذاشتی عزیزم.

راستش من از 20 مهر رژیم رو تحت نظر دکتر تغذیه شروع کردم. وزنم 70 بود ( با قد 167). دکتر گفت به 63 که رسیدی دیگه خوبه. اما هدف من 57 بود و هست! می دونم اونجوری لاغر به نظر میام اما دیگه از عدد 6 بدم اومده!! لاغری رو هم ترجیح میدم!
طبق رژیم دکترم ماه اول 5 کیلو کم کردم. ماه دوم کم و بیش رعایت کردم.. بعدشم که یک هفته بدون نون و برنج و بعدشم کانادائی که اینجوری شد! در کل تا الان 9 کیلو.
اما دیگه شک ندارم که حال بد دیروزم فقط به خاطر کار اشتباهی بود که کردم. پس نگران این رژیم نباشید. اشتباهم خوردن 4 لیوان آب سرد با یک قرص کلسیم و مولتی ویتامین پشت سر هم قبل از خواب بود! وگرنه همه چیز داشت خوب پیش می رفت. آخه کلا تحمل گرسنگی رو دارم. خلاصه دیشب همسرم گفت دیگه رژیم واسه ی چیته؟ لاغر شدی دیگه.

اما باید 3 یا 4 کیلوی دیگه کم شم!!!
و در آخر اینکه با اصرار همسر دو سه روز به خودم استراحت می دم و ایشال از شنبه شروع می کنم اما رژیم دکتر خودمو. چون از دکترم خیلی راضی بودم.
همگی موفق باشید. بوووووووووس.
باشگاه کودک تماشا

فضایی مناسب برای بازی کودکان دلبند شما

برگزاری جشن تولد

برگزاری جشن تولد ماهانه برای متولدین ماه

کلاسهای متنوع :

کارگاه زبان انگلیسی ( 3 سال به بالا )

کارگاه خلاقیت مادر و کودک ( 2تا 4 سال )

نقاشی کودکان

کلاس بازی گروهی ( 1 تا 2 سال )

ژیمناستیک

سفال

کارگاه فرزندپروری ( تک جلسه ایی ) ویژه مادران

ساعت کار باشگاه کودک تماشا : هر روز هفته از 10 صبح تا 8 شب

شماره تماس : 22374857
سلاممممممممممممم

غروب سرم گیج رفت افتادم گریهههههههههه سریع رفتم خرما خوردم .

دیدم خوب نمیشم یه سیب خوردم بعدش یه موز یکمی سرحال شدم .

اومدم خونه مامانم اینا حالا معده درد دارم نمیدونم برای ?ری یا رپیم خلاصه که امروز برر خلاف رپیم خوردم . ولی حالم خوب نیست

بیحال و بیجونم

خدا کنه فردا خوب باشم

منم فردا ادامه میدهم فکر میکنم بیشتر به خاطره �ری اینجوری شده باشم

نازیلا انقدر وزنت سریع بالا رفت یعنی ؟ یا بی خیال شدی ؟

مرسی حوری جون بابت روحیت هههههههههه من که از الان برنامه ریزی کردم بعد از رپیم چی بخورم
من هر جوری کالری این رژیم غذایی کانادایی رو حساب می کنم از 1000 بیشتر نمی شه ... آدم عادی 1500 کالری در روز به غذا احتیاج داره که بتونه امور روزمره رو انجام بده !!!!! مسئلتن ؟
http://www.womenshealthmag.com/
سلام به همگی

مامان ساینا جون اگه امکانش هست میشه اسم دکتر و آدرس مطبش رو بگی. میخوام دیگه رژیم بگیرم ولی چون نی نی

شیر میدم (14 ماهه ) یه خورده مردد هستم ولی دوست دارم تا عید یه خورده کم کنم
زهرا تو دیگه از خودمونی میتونم راحت بهت حرف بزنم هههههه، آخه این چه کاریه وقتی که میبینی حالت بد شده چرا میخوای با مشقت ادامه بدی به فکر خودت باش دختر!!!!!!!!!!

رژیم شیرین رو که دیدی همه چی داره و ماشاله شیرین به این خوبی وزن کم کرد. تو رو خدا خودت رو اذیت نکن پس فردا معده درد و ریزش مو و این چیزا میاد سراغ آدم....باشه؟؟؟ آفرین دختر خوب بووووووووووووس
2810