2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دوست داشته باشید من روش خودم رو بتون میگم من بعد از زایمانم نمیتونم مثل قبلا رزیمهای سخت بگیرم ولی با روشی خوب دارم لاغر میکنم و خیلی هم راحتم چون هم کم خوری منکنم هم 20 مین تو خونه ورزش میکنم پس اگه کسی دوست داشت با من همراه بشه که تا عید لاغر شیم بم ایمیل بده بوس واسه همتون
وای به ولوله ای برای رژیم کانادایی شده .........آفرین بر تو ملی مرضیه
منم بعد از خوردن یک پیتزا تصمیم به رژیم کانادایی گرفتم .........ولی می ترسم بمیرم ......می ترسم کچل شم ............حالا تا فردا تصمیمم رو میگیرم ......بهنون اعلام میکنم ........صبح سر کار قهوه از کجا گیر بیارم ؟
نمی شه جای ناهار و شام رو عوض کرد ؟ نمی شه صبحا نسکافه بخورم ؟
میام فردا گزارش می دم ...........منم یه کم تشویق کنید .........لاغر شم ..
راستی من قدم 161 و وزنم 61 است .
زندگی ساده است
تو تصمیمتو میگیری و به عقب نگاه نمیکنی
نازیلا جون نظر لطفته ولی عزیزم همچینم لاغر نیستم

نازنین من و تو هیکلمون تقریبا یکیه ولی به نظرم تو لاغر تری اگه از اون بار که دیدمت چاق تر نشده باشی

عزیزم حتما می تونی لاغر کنی اصلا هم نترس این رژیم اصلا هم سخت نیسن اتفاقا به نظر من که 300 گرم گوشت و 10 ورق کالباس خیلی هم زیاده من حتی اینا رو هم کم می خورم

کچلم نمیشی
اگرم شدی با هانا جونی هم درد میشی مثلا تو مادری باید با دختر ماهت هم دردی کنی یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شوخی کردم جدی نگیر

15 روز به هیج جا بر نمی خوره مطمئن باش

من صبحا نسکافه می خورم اگه بخوام قهوه جوش و از کابینت دربیارم ارشان و چه کنم که یه چیز جدید میبینه ول کنش نمیشه

روحیه گرفتی؟؟؟؟؟؟؟برو شروع کن
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
لیلی جون مرسی از راهنمائیت. آخه عجله دارم واسه همین پشت سر قبلی این رژیمو گرفتم. البته قبلیم درست نگرفته بودم فقط نون و برنج نمی خوردم..

من امروز رو گذروندم و همچنان زنده م!! ولی اینکه میان وعده نداره سختش کرده اونم برای من که عاشق میوه م و شیر هم میدم! دیگه داشتم از حال می رفتم ( یه کم خالی بندی!!) که الان که 1 شبه رفتم یه سیب سرخ خوردم! ولی خدائیش انرژیم ته کشیده بود! من می خوام روزی یکی دو تا میوه هم بخورم. نمی شه کههههههههههه!
اوکی منم با امید خدا سعی می کنم بگیرم مرضیه ................
راستی 300 گرم گوشت چقدر می شه ؟
خالا ناهار اسفناج از کجا گیر بیارم ؟
زندگی ساده است
تو تصمیمتو میگیری و به عقب نگاه نمیکنی
نازنین جون من یکی دوروز قبلش رفتم اسفناج پاک شده شسته خریدم کارم راحت شد.. گرونم نبود1800 تومن

300 گرم گوشت و مرغ اصلا کم نیست.. اندازه یه نصف سینه مرغ مثلا اگه خیلی بزرگ نباشه میشه همون 300 گرم.

روز چهارمش افتضاح بود من بعد دو لیوان و نصفی آب سیب حالم به سمت اس اس رفت! تا آخر شب احساس خوبی نداشتم..
اما شامشو خوردم بهتر شدم.
اره سمانه این میانوعده و میوه خیلی خوب بود اگه بود.. آآآآآآه!
مرضیه قهوه رو روی گاز درست کن من کلا قهوه روی گاز رو بیشتر از قهوه جوش دوست دارم به نظرم تاثیرش هم بیشتره

برای یه فنجون : ا ق قهوه یه فنجون آب الان که نباید شیر یا شکر بریزی میزاری کف کنه وقتی اومد بالا خاموش میکنی.

منم روز دوم هستم 1 کیلو کم شده تا حالا آخ جون

فقط من نزدیکه 2 کیلو اضافه کرده بودم همون رو داره کم میکنه فعلا .
بچه ها منم امروز 61 و 100 بودم. 800 گرم کم شووووووووود!

یه سوال:

من نمی خوام زیاد کم کنم وگرنه چوب خشک میشم!! می خوام 57 کیلو بشم. یعنی 4 کیلوی دیگه. اونوقت اگه هنوز توی رژیم بودم چیکار کنم؟ دست نگه دارم و فقط سه روز نگهدارندشو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
من امروز به جای 10 ورق کالباس یه فنجون عدس خوردم. عاشق عدسم! ولی یک لیوان ماستم رو گذاشتم عصر بخورم.
شام هم یا باز عدس می خورم یا گوشتی که گفته..

راستی من میوه هم می خورم. صبح یه سیب خوردم. چون شیر هم میدم سختمه بدون میوه. تازه فهمیدم که چقدر میان وعده یا حتی ناخنک زدن تاثیر داره!! البته مطلقا نون و برنج نمی خورم. خلاف بزرگم خوردن میوه ست! ههههه
ماشالا نازیلا جون
بچه ها روز چندم هستید رو اولش ذکر کنین تعدادمون زیاده من یادم میره
من روز 5 هستم
من که استریکت هیچی به جز اونایی که تو دستورش گفته نمیخورم سمانه..
شیر هم نمیدم.. ولی مشکل میوه همچنان هست.. از چن شب دیگه تو شامش میوه داره خدا رو شکر..
اون آب سیبه هم بد نبود یه کم درمان کرد کمبود میوه رو..
2810