2777
2789
مامان ساینا منم روز دومم عدسی خوردم و تازه عدسیمم از ساعت 11 تا 4 ادامه دادم خوردنمو ماستمم 6 خوردم

دیگه تا شب گشنه ام نشد
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم روز دوم هستم

منم عینا انجام میدهم ولی غذام رو خورد خورد میخورم .

مامان ساینا مثه اینکه اونهایی که بالای 70 کیلو هستن یا اولین باره رژیم میگیرن بیشتر لاغر میشن .

وگرنه دوستم عینا گرفته فقط 4 کیلو لاغر شده

منم 5 6 کیلو میخوام امیدوارم با همین رژیم تموم بشه این اندازه که میخوام .
من روز اول هستم یکم امروز ضعف کردم ولی از اونی که فکر می کردم راحت تر بود .
جای ناهار و شام رو عوض کردم چون تخم مرغ پخته تو اداره نداشتم .ناهار جوجه چینی داشتیم فیله های داخل رو خوردم .
ولی خداییش رژیمش خرکیییییییییییی است ...........از دست این کانادایی ها........... می ترسم بدون نون و برنچ کچل بشم .
راستی مرضیه خوب به من و دخترم تیکه می ندازیها...............هاهاها
زندگی ساده است
تو تصمیمتو میگیری و به عقب نگاه نمیکنی
نازنین جونم فدای تو و دختر ماهت من خودم بشم
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
من روز ششمم
دیروز آخرای روز سستی و خواب آلودگی شدید داشتم که ممکنه مال کسری خواب شب قبل و کار روز بوده باشه. چون نهار ماهی داشتم ..
اما شام از اون کدو و گوجه درست کردم برای خودم (انقد که نهارم بی مزه بود!) نصف یه عصاره ی گوشت رو ریختم تو این کدو که خوشمزه شه! نمیدونم چقد تخطی کردم از رژیم ولی هیچ جاش ننوشته که چه ادویه ای میشه زد یا نباید زد.

نازنین من که هنوز ریزش مو نگرفتم البته بدنا باهم فرق میکنن.
نهارم امروز باز 10 تا ورق کالباسه که 5 تا اوردم و نصفشم بورانی اسفناج!
راستی نیم کیلو اسفناج رو نصف کردم با یه لیوان ماست کمچرب اما بازم انگار 90 درصدش اسفناجه!!!
دیشب نیکی هی گفت بیا کیک درست کن اما توان نداشتم.. تا شام نخوردم حالم بهتر نشد! آخه آدم به آدمی که رژیم داره میگه بیا کیک یا مثلا سوفله شکلات درست کن!!!!!!!!!!!!!!
منم روز چهارم هستم به وضوح شکممم رفته تو خوشجالم

امروزم قهوه درست کردم به جای نسکافه خوردم

راستی به جای چایی چای سبز خوردم که لاغر کننده اس
روز سوم

من عصبانیییییییییییییم!!!!!!!!! این چه وضعیه آخه! اینهمه نخوردن تحمل کنی به خاطر دو یه تا میوه خوردن وزن آدم بره بالا ؟؟؟؟؟؟ امروز 61 و 700 بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 600 گرم اضافه شدم!!!

دیگه میوه هم نمی خورم مگه اینکه در حال مردن باشم!

آخه بدن چرا اینقدر پیچیده ست؟؟؟؟؟/

منم چای سبز می خورم مامان ارشان
انگار طلسم شدم و حتی به 60 هم نمی رسم! شده رویا واسم!

بچه ها فکر کنم این روش درستی نباشه که ناهار رو تا عصر کش بدیم. من دیروز همین کار رو کردم که حتما اشتباه بوده که کم نکردم و زیاد هم شدم تازه!!!! اگه قرار بود این کار رو بکنیم می گفت عصرانه ... فلان...
سلام دوستان اگه اشکال نداره منم با شما همراه شم .

لیلا.............وزن اولیه 84....................وزن هدف 65.....................وزن فعلی 74

راستی یه نکته مهم اینه که اصلا اصلا نباید گرسنگی بکشین چون متابولیسم بدن کاهش پیدا میکنه و میزان جذب وحشتنااک میره بالا و همین باعث میشه با کمترین چیزی که خورده میشه وزن بگیریم . من تا گرسنه میشم میوه مخصوصا انار و البته روزی یک گریپ فروت میخورم . یا مثلا گوجه و خیار یا ماست خلاصه که گرسنگی دشمن رژیم هست. من در طول سه ماه گذشته حدود 10 کیلو کم کردم . البته من کم خوری کردم و ورزش اینم تجربه شخصی ام بود . البته ناپرهیزی هم زیاد میکنم مثلا توی مهمونی اصلا نمیتونم نخورم ولی به هرحال امیدوارم تا عید همممون به وزن دلخواه برسیم
LilySlim Weight loss tickers
من به اطلاعات خیلی جالبی دست یافتم !!! امروز فهمیدم که هر نوع بدن به یه نوع ورزش و رژیم احتیاج داره ... بنابراین رژیم کم کالری و ورزش شدید برای افرادی که سیب شکل هستند نتیجه عکس می ده و هورمون استرس یعنی کورتیزول رو بالا می بره و چربی دور شکم ایجاد می کنه !!! باور می کنین ... یعنی دقیقا کاری که من می کنم و اتفاقا شکم هم بالا اومده !!!

اولین کاری که باید کرد اینه که نوع بدنتون رو مشخص کنید :‌مثلا من سیب هستم :(((( ... کمرم باریک نیست و تقریبا کل بدن یه اندازه است ... بعضیا ساعت شنی هستن و کمر باریک و سرشانه و باسن تقریبا یه اندازه است ... بعضیا گلابی هستن و ران وباسن بزرگی دارن ... خلاصه نوع ورزش و مواد غذایی برای لاغر شدن هر شکل بدن فرق می کنه و من همش رو دارم البته به انگلیسی و حال ندارم اینجا ترجمه کنم.

اگه خواستین براتون می نویسم.
http://www.womenshealthmag.com/
2810