2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موقعیتی پیش میاد که میخای واقعیتو بپوشونید ولی این ی مدت کوتاهه و فاش میشهپس دروغ نگیداگه تو رابطه ا ...

برای منم میگی عزیزم 

میاد یا نه

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
اول بگم که یه مسافرت داریدشما مشکلاتی تو عشقتون داریدخیلی باهم کنار نمیاید و نمیدونم دلیلش چیهفکر کن ...

عزیزم ما هنوز وارد رابطه نشدیم 

از عشقش مطمئن نیستم و ابراز علاقه نکرده 

میخوام بدونم وضعیت چطوره 

یاد تو حس قشنگیست که در دل دارم چه تو باشی چه نباشی نگهش میدارم...🥀💔
نه نه یعنی سنتی پیش میره دوسش داری

مرسی عزیزدلم به آرامشی که میخوام میرسم کنارش؟

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
نه نه یعنی سنتی پیش میره دوسش داری

لطفاً جواب منو هم بدین 

مجردها یا متاهل؟

حسش بهم چیه؟

و کی راه ارتباطی بین مون باز میشه؟

یاد تو حس قشنگیست که در دل دارم چه تو باشی چه نباشی نگهش میدارم...🥀💔