2777
2789
بله امسال احتمالای اقای خوش برو رو و قدبلندموهاش مشکی نیست چهرش در کل جذابه و خودش میبینه و میپسنده ...

منننننم میگی عزیزم؟کی ازدواج میکنم عاشقانس یا نه شخصیتشم میگی؟و خانم م کی باردار میشه؟😍

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم میگین کی ازدواج میکنم؟عاشقانس یا نه؟خوبه یا نه؟@توت_فرنگی_909

شاید 2 سال دیگه بیشتر  یکم طول میبره عاشقانه نیس ولی ازدواج خوبیه

در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.

همینطوری میخوام بدونم پیام فرشتگان و تار وت برام چیه کارم ،درسم

موقعیتی پیش میاد که میخای واقعیتو بپوشونید ولی این ی مدت کوتاهه و فاش میشه

پس دروغ نگید

اگه تو رابطه اید عشق میبینم و اگه نیستید بزودی میرید و کسیه ک خیلی دوسش دارید

ی خبر خوب بهتون میرسه ب زودی

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
شاید 2 سال دیگه بیشتر یکم طول میبره عاشقانه نیس ولی ازدواج خوبیه

یعنی چی عاشقانه نیست یعنی دوسش ندارم؟کلااا چطوریه؟

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
میشه بگی من چه زمانی خواستگار برام میاد و کی ازدواج میکنم و با چه کسی ؟!ممنونم.

احساس میکنم قراره 7 ماه تا 2 سال دیگه ی نفر بیاد ادم خوبی باشه مراقب انتخابت باش

در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.

شاید امسال نباشه ولی میرهبراش ازدواج افتاده اگه مجرده

میرسم بهش ؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢کاربری مال ی بنده خدایی بوده و از اول آذر دست منه لازم بود بگم ی موقع درگیری و ادعای مچ گیری پیش نیاد 🤨😂🤍

احساس میکنم قراره 7 ماه تا 2 سال دیگه ی نفر بیاد ادم خوبی باشه مراقب انتخابت باش

میرسم بهش؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢کاربری مال ی بنده خدایی بوده و از اول آذر دست منه لازم بود بگم ی موقع درگیری و ادعای مچ گیری پیش نیاد 🤨😂🤍

آره فدات شممیخوام بدونم کسی که دوسش دارم متاهل یا مجرد؟حسش بهم چیه؟و کی راه ارتباطی بین مون بازه؟

اول بگم که یه مسافرت دارید

شما مشکلاتی تو عشقتون دارید

خیلی باهم کنار نمیاید و نمیدونم دلیلش چیه

فکر کنم مجبرده ولی ادم وفاداری نیست

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)