2777
2789
عنوان

واقعا نازا شدم نمیتونم هیچوقت باردار بشممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 58 پست
خب تخمک هات کم میشه وقتی تخمک نباسه چجوری میخای باردار بشی چهار روز دیگه

چه ربطی داره 

خيليا تعداد تخمک هاشون خوبه ولی چون تخمدان تنبل هست تخمک آزاد نمیشه که باعث تخمک گذاری بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من کمبود همه چی دارمممم ..... چکاپ کامل دادم درست کنم تغدیمووو ن ویتامین داره بدنم ن اهن حتی متخص ...

خوب خودت که میدونی 

پس چرا ميترسي 

فقط برا اینکه نامنظم هستی یه سر برو متخصص 

ببین چی میگه 😐

خب تخمک هات کم میشه وقتی تخمک نباسه چجوری میخای باردار بشی چهار روز دیگه

یه دوستی داشتم ۴۰ تا۵۰ روز پریود میشد ازدواج کرد زودم بچه اش شد منکه دقیق پریود میشدم ۳سال طول کشید تابارداربشم ربطی نداره الکی ذهنتو درگیر مسائلی که مربوط به الانت نمیشه نکن...بعد اردواج برو دنبالش..عزیزم درستو بخون موفق باشی

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
خوده دکتراش بااینهمه عکس و آزمایش و سونوگرافی ب این راحتی نمیتونن بگن نازایی اونوقت شما ب کدوم دلیل ...

من به شدت کمبود ویتامین و اهن دارم ..... شما فکر کن من ی بار صبحونه نخوردم و ناهار عصرش  رفتم فسارم گرفتم فشارم رو ۶ بود 

رسما ۵ میری تو کما 

دیگ فکر کن چه وضعی دارم😐نمیتونم بجز شیرینی جات چیزی بخورم وگرنه فشارم وحشتناک میاد پایین چون بدنم کمبود داره 

حالا رفتم چکاپ کامل دادم فردا نوبت دارم برم دکتره برام قرص بنویسه تغدیمو باید اصلاح کنم فقط فست فود میخورم

2810