2777
2789
عنوان

واقعا نازا شدم نمیتونم هیچوقت باردار بشممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 58 پست
من ۱۷ پریود زیاد نمیشم شاید چند ماهی یبار

من همیشه میشم هر ماه 

ولی تاریخش دستم نیس هیچوقت 

بعد الان ک فکر میکنم اصلا اخرین بار یادم نمیاد کی شدم 

حس میکنم تایم زیادی گزشته ازش برای همین نگران شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همیشه میشم هر ماه ولی تاریخش دستم نیس هیچوقت بعد الان ک فکر میکنم اصلا اخرین بار یادم نمیاد کی شد ...

زیاد خود خوری نکن

من واسم مهم راستش بچه دار نشم 

که چی بشینم از الان خودمو نابود کنم🥰

Son Gunume Kadar

عزیزم تنبلی هم داشته باشی با ویتاگنوس براحتی درمان میشی بعدم منم همه علائمش رو داشتم ولی رفتم سونو گفت هیچی نداری نگران نباش

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

مشکل اصلی شما همون تغذیه بدتون هست فست فود رو حذف کن وبه جاش غذاهای سالم بخور ...همه مشکلاتت درست میشه ...برای فشار پایینت هم مکمل بخوری و غذاهای مقوی درست میشه...ورزش و تحرک منظم هم برای تنبلی تخمدان خیلی مفیده..

اتفاقا شیرینی جان اول بشدت قند خون رو میبره بالا و بعد یهو افت میکنه 

ولی شما فقط متوجه اولش میشی ک قند خونت رفته بالا 

شما مغزیجات بخور 

ببین درست میشی یا ن 

عدسی بخور ک توش جو دوسر پرک و سیب زمینی آبپز له شده باشه 

کامل تنظیمت میکنه 

و خیلی چیزای دیگه 

اگه حوصله ت بکشه و غذای سالم بخوری ،سبک زندگیت بهتر شه دیگه ریزش موهات هم کمتر میشه 

و خیلی موارد ذیگه 

کلا غذای سالم بخور 

ماهیچه بگیر با پیاز بذار آبپز شه بخور ببین چ قوتی میگیره بدنت 

رابطه از پشت داشته باش درست میشه

چی میگی تو چی درست میشه خودت پ شدی میخوای بقیه هم مثل تو بشن😂😂

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

عزیزم منم مجردی ۳ یا ۴ ماهی یه بار پریود میشدم تنبلی تخمدان و کیست داشتم 

تنبلی نازایی نمیاره من الان ۳ تا بچه دارم خدا حفظشون کنه 

ناراحت نباش

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
زیاد خود خوری نکنمن واسم مهم راستش بچه دار نشم که چی بشینم از الان خودمو نابود کنم🥰

چرت پرت میگی چرا واقعاااا؟؟؟؟؟ حس میکنم ی دهتر بچه ۱۴ یاله ای 

والا منم الان دغدقم فقط کنکورمه ولی عقل دارم با عقلم فکر میکنم ک من ب عنوان ی زن باید ۴ روز دیگ باردار بشم باید بتونم مادر شدن تجربه کنم یا اصلا تو نمیخای اون مردی ک باهاش قراره ازدواج کنی هم مث تو فکر میکنه؟؟؟ 

عجیبه برام بخدا حرفاتون سایت شده پر از بچه سال 😑😑😑😑😑

بچه سال از نظر فکر و درک منظورمه 

این حرفای شمارو من ۱۲ سالگیم میزدم وقتی ک تو کوچه لی لی بازی میکردم

2810