2777
2789
عنوان

واقعا نازا شدم نمیتونم هیچوقت باردار بشممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 58 پست
چرت پرت میگی چرا واقعاااا؟؟؟؟؟ حس میکنم ی دهتر بچه ۱۴ یاله ای والا منم الان دغدقم فقط کنکورمه ولی عق ...

کاش ادب داشتی من ۱۲ ساله نیستم

🙃قرار نیس همه دنبال بچه وشوهر باشن ولی شعور خوب چیزیه

Son Gunume Kadar

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب من کمبود همه چی دارمممم ..... چکاپ کامل دادم درست کنم تغدیمووو ن ویتامین داره بدنم ن اهن حتی متخص ...

خب فست فود رو ترک کن عزیزم 

خرماهای بسته بندی شده شیک با مغزیجات توی هایپر ها هست..‌ از اونا بگیر مرتب بخور بجای شیریجات 

هم آهن داره هم شیرینه هم شکل و ظاهر قشنگی داره 

میوه خشک هم خوشمزس هم شیکه 

شما احتمالا فست فود رو بخاطر شیک بودنش میپسندی 

خیلی چیزا هست می‌تونه خوشمزه و شکیل باشه 

تغذیه خیلی مهمه رعایت کن 

برای بالا رفتن هوش هم مویز کشمش قیصی آجیل خرما کنجدی و... بخور که بتونی خوب درس بخونی 

تنبلی نازایی نمیاره به وقتش باید بری متخصص زنان یه دوره دارو های محرک تخمک گذاری میخوری 

همون ماه تخمک گذاری انجام میشه و باردار میشی نگران نباش فعلا بچسب به درس 

عیب نداره حداقل حسود پلاستیکی نیستی قدتم بلنده🫂

برو بابا توام دلت خوشه .... چقدر بیکاری باز تو میدی میشینی تاپیک بقیه شخم میزدی ..... انقدر شخم بزن تا زیر پات علف سبز بشه 

واقعاااا همون بیکاری ۴ تا فیلم خوب ببین پادکست گوش بده

واسه بچه اولت چیکارا کردی؟ چند ماه اقدام بودی؟من ی سال و نیمه نمیشه

برا بچه اولم 14 ماه ورزش وزن کم کردن متفورمین و لتروزول دفاستون.

ولی برا بچه دومم 3 سال و نیم و علاوه بر بالایی ها چند دوره امپول اچ ام جی و اچ سی جی و ماه اخر همهشون به اضافه سینال اف

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش ادب داشتی من ۱۲ ساله نیستم🙃قرار نیس همه دنبال بچه وشوهر باشن ولی شعور خوب چیزیه

قرار نیس همه دنبال شوهر و بچه باشن؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدایااااااااا 

ن من الان افتادم تو کوچا خیابون دنبال شوهر 

دختر خوب ادم باید عاقل باشه منطقی فکر کنه منم الان حوصله شوهر ندارم ولی ایندنگرممم 

چرا مث بچه ها حرف میزنی بالا بری پایینبیای ازدواج میکنی چرا حرفای این پیج های انگیزشی انرزی زنانه میزنی😂😂

منم الان تو عکرش نیستم اما حق دارم ب عنوان ی انسان نگران جسمم و سلامتم باشم ک باروری هم جزوشه

قرار نیس همه دنبال شوهر و بچه باشن؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدایااااااااا ن من الان افتادم تو کوچا خیابون دنبال ش ...

من میگم خودخوری نکن درس میشه نگفتم دنبال شوهر وسلامتیت نباش

من ولی جدی نمیخوام بچه نیستم تاثیر حرف های بقیه هم نیستم

زندگی همه متفاوت

Son Gunume Kadar

برو بابا توام دلت خوشه .... چقدر بیکاری باز تو میدی میشینی تاپیک بقیه شخم میزدی ..... انقدر شخم بزن ...

دختر خوب خب خیلی ها حسودی همین ویژگی هاتو میکنن 

بده مگه ویژگی های خوبتو گفتم که غصه تنبلی تخمدانتو نخوری اصلا مگه چیز بدی گفتم فشاری شدی

خیلی بی ادبی والا به مردم خوبی نیومده🤐😏

کار ننته

اتفاقا کاره تو و مامان خرابته گلم آها داری تو آینه این حرفو میزنی؟آفرین خراب خانم خودتو مامان خراب و کثیفتو خوب میشناسی به جای اینکه گوه منو بخوری برو برگرد بابای واقعیتو پیدا کن چون مامانت خرابه ریدم تو مامان خرابت که تو رو ریده

همرو راحت بدون دارو باردار شدی؟

اره عزیزم تا سه ماه فقط قرص ال دی داد گفت بخورم پریودم منظم بشه و بادام و پستهدخام خیلی میخوردم  سه ماه بعد ازدواجم باردا شدم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.