2777
2789
حالا این دلیل شد که بیاییم برای کتک زدن به به و چه چه کنیم. اونم سر چنین موضوعی؟

مگه از مادر مهربون و دل سوز تر هم دادیم 

مگه استارتر خوشحال از زدن بچه اش

شماهآ دیگه ترورش کردین 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
محض اطلاعتان الان خیلی خوشحال نشسته داره درستش می نویسه اصول تربیتی من دقه به قوه له کردن بچه نیست ...

شما فکر کردی همیشه قانون رو رعایت کردن خوبه؟خیلی‌وقت ها آدم مجبوره یه قانونی‌رو زیر‌پا بگذاره.کسی هم که همیشه ی خدا پایبند قوانین باشه مثل کسی‌که اصلا‌به قوانین احترام نمیذاره بیماره.درضمن لطفا‌بچه تونو با زدن سیلی‌تو سری‌خور نکنید

بهم میگفت زندگیشم  اما اینم میگفت:ریدم تو این زندگی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر جان، مطمئناً بچه رو نزدی که دق دل تو خالی کنی، زدی که یادش بمونه و یاد بگیره ولی خواهر من خد ...

معلومه که از روی عصبانیت نزدم حتی اونقدر محکم نبود که گریه کنه

بیشتر تعجب کرد چون اصولا اهل زدن نیستم

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
محض اطلاعتان الان خیلی خوشحال نشسته داره درستش می نویسه اصول تربیتی من دقه به قوه له کردن بچه نیست ...

وااااااااااااای چقدر قانون قانون میکنی، اثرات این قانون رو آینده نه چندان دور حتما خواهی دید

نی نی سایت کلا  عجیبه 

وقتی شوهر زن  کتک می زنه کسی تعجب نمی کنه همه میگن بسوز  بساز 

کار معمولیه

ولی حالا  برعکس   همه مخالفن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

کاااااش این مملکت صاحاب درست و حسابی داشت و بچه های بیگناه نقدر بیپناه بنودن .... کااااش 

فقط میتونم بگم برات متاسفم . همین

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
وااااااااااااای چقدر قانون قانون میکنی، اثرات این قانون رو آینده نه چندان دور حتما خواهی دید

اوکی

اثرش رو خواهم دید

و امیدوارم اثر مثبتی داشته باشه

البته انتظار ندارم هر کسی اهمیتشو درک کنه

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

اگه همینطور ادامه بدی و قوانینت رو بهش تحمیل‌کنی قانون اون هم میشه دوری‌از‌ت و خودش رو به ظاهر خوب‌نشون دادن جلوی تو😕

بهم میگفت زندگیشم  اما اینم میگفت:ریدم تو این زندگی  
والا همین قدر می دونم که نشنیدم هیچ معلمی بچه رو بزنه به خاطر ننوشتن تکلیف ،،،،نهایتش اینه که جریمه ...

اتفاقا روتین تنبیه تو اکثر مدارس خصوصا پسرانه ها متاسفانه هنوز همون تنبیه بدنیه . اینو از منبع موثق اطلاع دارم

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
نی نی سایت کلا  عجیبه  وقتی شوهر زن  کتک می زنه کسی تعجب نمی کنه همه میگن بسوز   ...

زدن بچه را با  زدن شوهر مقایسه میکنین؟

بچه روحیش لطیف و بی دفاعه...تربیت میشه واسه آینده..اینا همه روش تاثیر میذاره که سرخورده شه

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .