2777
2789
 وای ارزششو داره ...بچشون خنگم باشه مجبورش میکنن بره تیزهوشان....هر بچه ی حد و توانی داره...انت ...

دقیقا.درضمن بچه ای که به زور درس‌بخونه فوق فوقش تا دوره ی‌ دبیرستان طاقت میاره.مطمئناً به محض ورود به این دوره افت شدید تحصیلی پیدا میکنه

بهم میگفت زندگیشم  اما اینم میگفت:ریدم تو این زندگی  

استارتر جان، مطمئناً بچه رو نزدی که دق دل تو خالی کنی، زدی که یادش بمونه و یاد بگیره ولی خواهر من خدا شاهده که نتیجه بر عکس داره.

خواهرشوهرم بچه شو میزد، چون واقعا حرص میداد یعنی منم اگه عروسشون نبودم میزدمش ولی الان کلاس ششم ه و مادر و مادربزرگ شو میزنه. قلدر شده. تو مهد کودک هم که بود همه رو میزد. پرخاشگری رو یاد گرفت.

یه خانمی رو هم میشناسم که پسر دبستانی شو میزد ( پسره متولد 68 بود . موضوع ماله بچگی های منه) یه بار موقع مشق نوشتن زد تو سرش، مداد رفت تو پوست شقیقه اش مجبور شد عمل کنه. این بچه خیلی ی کتک میخورد . ماها صداش و میشنیدیم. الان بدجوری معتاد و داغونه.  

برای یه موضوع ساده کار رو به جاهای باریک نکشونید تورو خدا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا اینجا چ مدینه فاضله ای برا خودش هیچکی بچه  کتک نمی زنه

استارتر کتک ک   نزده شاید  ی دونه زده رو دستش

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

محض اطلاعتان الان خیلی خوشحال نشسته داره درستش می نویسه

اصول تربیتی من دقه به قوه له کردن بچه نیست

بلکه گاهی که حس کنم حرف زدن و نصیحت کردن لوث میشه یادمه کشیده می زنم

دلیل کشیده امروز من درس نخوندن نبود بلکه بی توجهی به قانونمون بود

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
اونوقت فکر میکنی برخورد معلما خیلی اصولی و درسته؟؟

والا همین قدر می دونم که نشنیدم هیچ معلمی بچه رو بزنه به خاطر ننوشتن تکلیف ،،،،نهایتش اینه که جریمه می کنه تا تنبیه بشه

که اون هم به خاطر خود بچه ست

خونه ی خاله که نیست،مدرسه ست .

همه باید مثل هم باشن سر کلاس

در ضمن من با تربیت مخالف نیستم،با تنبیه لفظی و جریمه هم همین طور

حالا چه از طرف معلم چه پدر و مادر

با تنبیه بدنی مخالفم،می خواد یه سیلی ساده باشه،یا کتک کاری حسابی

بیشتر معلم های ابتدایی هم الان دوره های ضمن خدمت دارن،هر سال باید بگذرونند،دیگه زمان قدیم نیست که با روش های کهنه پیش برن

دخترم❤❤❤هلیااااااا
محض اطلاعتان الان خیلی خوشحال نشسته داره درستش می نویسه اصول تربیتی من دقه به قوه له کردن بچه نیست ...

شما قطعا یک کودک آزاری که با علم و آگاهی کشیده میزنی به بچه ات و تحقیر و خوردش میکنی چون زورت میرسه

محض اطلاعتان الان خیلی خوشحال نشسته داره درستش می نویسه اصول تربیتی من دقه به قوه له کردن بچه نیست ...

خاک بسرم فکرکردم نیشگونی و.ردستی ای به پاش زدی!!!?

میشه برای سلامتی پدر و مادرم یه صلواتبفرستین؟
بابا اینجا چ مدینه فاضله ای برا خودش هیچکی بچه  کتک نمی زنه استارتر کتک ک   نزده شاید &nb ...

چه ربطی‌داشت؟هرکی نصیحت کرد ادعای مدینه ی فاضله بودن داره؟!مسلماً کسی‌که مخالف زدن بچه س خودش‌هم همچین کاری‌نمیکنه

بهم میگفت زندگیشم  اما اینم میگفت:ریدم تو این زندگی  
بابا اینجا چ مدینه فاضله ای برا خودش هیچکی بچه  کتک نمی زنه استارتر کتک ک   نزده شاید &nb ...

مدینه فاضله ماضله رو نمیدونم ولی من تو این یازده سال انگشتمم به عنوان کتک به بچم نخورده . در ضمن کتک ،کتکه چه رو دست چه رو سر چه رو...

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

من فکر کنم خانوادتم بات همینجوری رفتار کردن ...حالا فکر میکنی توام باید بچتو اینطوری تربیت کنی که اونم فردا میشه یه مادری مثل تو

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
در ضمن محض اطلاع حضار گرامی من نمی گم خوشحالم بلکه ناراحتم اما به هیچ وجه پشیمون نیستم

حالا میخای برات چیکار کنیم؟هدفت چی بود از زدن این تاپیک؟

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

😳😳😳😳😳😳😳

آفرین به شما میگن یه مادر کار درست و قانونمند!!!!

پیشنهاد میکنم سری بعد با کمربند بزنش تا قانونمند بار بیاد

در ضمن خانوم قانونی اگه نمیزنی منو یچیزی میخام بگم لوس درسته مادر خانومیه مهربان!!!! ببخشید منظورم همون قانونمند بود

خدایا اسفند ۹۳ کجا و بهمن ۹۶ کجا؟حواست هست؟