2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا اینم گف بین پسرونه انجام داده داره چندتا دانش اموز دخترونه هم اینطوری میخواد تبلیغ کنه گف این ...

عزیزم قطعا مادر خواهر عمه خاله و...از جنس مونث تو فامیلش داره که براش انجام بدن 

گول دختر بازی‌اش رو نخور این آقا کلاه برداره همسر من استفاده چند مورد اینجوری و به نام تحقیق و دانشجو گرفتن هم به جرم تجاوز وهم اخازی 

استارتر کار خودشو میکنه فقط برای تایید تاپیک زده. فقط امیدوارم به دردسر افتادی باز از ما کمک نخوای

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
ن ن تلفنیه نمیخواد جایی ببره ک دومن ادم محترمی بود از اون پسرا نبود هال کوبی اینا یا شلوار لش

یعنی از روی ظاهرش مشخص میشه چه نیتی داره؟؟؟ 

اگر خال کوبی داشته باشه و ... ، یعنی آدم بدیه و نیت بدی داره !!

ولی اگر ظاهرش موجه باشه ، یعنی آدم محترمه و نیت خوبی هم داره !! 

شما به حرف های ما که اهمیت نمیدی ، نمیدونم برای چی تاپیک میزنی؟ 

ولی کاش حداقل قبل از اینکه تصمیم بگیری میتونستی یه سر بری کلانتری ها و دادگاه ها ببینی چه پرونده هایی وجود داره ...

من دانشجوام اره انجام میدادم مگه میخاد بخوره طرف منو؟؟ بقیه عادت دارن نسبت به همه چی بدبین باشن

دوست عزیز ربطی به بدبینی نداره ، اتفاقا باید واقع بین باشیم.

به نظر میاد شما خوش بین هستی. 

حرف آخرم رو میزنم و از تاپیکت میرم.

کاربرهایی که بهت هشدار دادن ، باهات دشمنی ندارن ، درسته؟ 

*** فقط دلشون نمیخواد یموقع گرفتار بشی. 

تو پرونده ها خیلی از اونهایی که اتفاقاتی براشون افتاده ، اولش هیچوقت فکر نمیکردن اینطور بشه. 

🌸 همیشه اولش همه چیز خوبه.

امیدوارم احساساتت غلبه نکنه و بتونی درست و عاقلانه تصمیم بگیری. 💙

همچنین یادت باشه اگر اون پسر در ارتباط با این کار جرمی مرتکب بشه ، شما هم شریکش حساب میشی. 

عزیزم مشاور رشته ریاضیه؟هزینه مشاورش چقده؟

اره دیه ریاضیه خواجه نصیر گف ماهی ۳۰۰ میگیره چون اولین سالشه البته میگف سال کنکور به بقیه بچه هاشون مشاوره میداده کلا ادم فعالیه چون دوستمم میشناستش فهیمدم

2810