2777
2789
اتفاقا اینم گف بین پسرونه انجام داده داره چندتا دانش اموز دخترونه هم اینطوری میخواد تبلیغ کنه گف این ...

بنظر من ول کن دنبال دردسر نباش 

اگه راست میگفت باید معرفی نامه از طرف دانشگاه میاورد و میداد به مدیر تازه اگه مدیر اجازه میداد اونقت برشورش رو بین دانش اموزا پخش میکرد 

بوی خوبی نمیده این جریانی که شما گفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ن تلفنیه نمیخواد جایی ببره ک دومن ادم محترمی بود از اون پسرا نبود هال کوبی اینا یا شلوار لش

شما خیلی ساده هستی چیزی برای گفتن ندارم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

نه به افراد توی خیابون الکی اعتماد نکن من حس خوبی نگرفتم.اگه اینطور بود لااقل با مدیری چیزی صحبت میکرد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
بنظر من ول کن دنبال دردسر نباش اگه راست میگفت باید معرفی نامه از طرف دانشگاه میاورد و میداد به مدیر ...

اینکارو کرده باو با مدیرمون ثحبت کرده و مدارس دیگه اینطوریم میخواد تبلیغ کنه

ادم برا دایی عمو‌پسر خاله اینا بره تبلیغ کنه خب فامیله ادم مطمینه فکر ابرو خودشو تورو‌میکنه پسره غریبه نه اسمی نه رسمی فقط چون دانشجو فلان جا هست بری ب کی معرفی کنی اتفاقی افتاد پدر مادرت تو هچل بیفتن بخاطر تو؟؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
ن ن تلفنیه نمیخواد جایی ببره ک دومن ادم محترمی بود از اون پسرا نبود هال کوبی اینا یا شلوار لش

کیوان امام هم ظاهر ساده و رفتار محترمی داشت انقدر ساده نباش

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
اخه مگه میخواد چیکار کنه چرا انقد بی اعتمادین

تجربه بهمون ثابت کرده به هرکسی نمیشه اعتماد کرد 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
کرده

خب دیگه چه لزومی داشت بیاد به شما هم بگه. بعد هم مطمئن نباش واقعا گفته احتمالا دروغ میگه

یه جای کار میلنگه بهم اعتماد کن من این موزمارهارو بیشتر میشناسم

اخه مگه میخواد چیکار کنه چرا انقد بی اعتمادین

۲۵رو‌ک رد کردی میفهمی

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
2810