میکردید ؟ یه پسری اومد باهام صحبت کرد دانشجو خواجه نصیر بود گف میخواد مشاوره شرو کنه و چون اولین سالشه برای جذب دانش اموز ازم خواست تو مدرسه ببن دوستام معرفیش کنم هر کسی ک معرفی کنم ماهی صد تومن بهم میده بابتش بروشور هم جاهای دیگه خودش پخش کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ادم برا دایی عموپسر خاله اینا بره تبلیغ کنه خب فامیله ادم مطمینه فکر ابرو خودشو تورومیکنه پسره غریبه نه اسمی نه رسمی فقط چون دانشجو فلان جا هست بری ب کی معرفی کنی اتفاقی افتاد پدر مادرت تو هچل بیفتن بخاطر تو؟؟
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍