2777
2789
رفتی مصاحبه؟چطور بود؟برای کاردانی دعوت شده بودی یا کارشناسی؟توی انتخاب رشته کدوم دانشگاه هارو زده بو ...

سلام بله رفتم مشخص نبود برا کارشناسی دعوت شدم یا کاردانی .مصاحبه ش که چیز خاصی نبود یه سری حرکات ورزشی و سوالاتی در زمینه اورژانس و...من همه دانشگاهایی که فوریت داشت رو زدم 

سلام بله رفتم مشخص نبود برا کارشناسی دعوت شدم یا کاردانی .مصاحبه ش که چیز خاصی نبود یه سری حرکات ورز ...

عه اونجا میپرسیدی بهت میگفتن برای چی دعوت شدی😁

ان‌شاءالله که هرچی به دلته قبول بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه اونجا میپرسیدی بهت میگفتن برای چی دعوت شدی😁ان‌شاءالله که هرچی به دلته قبول بشی

جدی ؟نمیدونستم.یه سوال عزیزم .هر کی همون دانشگاهی که رفت مصاحبه قبول میشه یعنی یا نه اونجا فقط محل مصاحبه بود؟؟

جدی ؟نمیدونستم.یه سوال عزیزم .هر کی همون دانشگاهی که رفت مصاحبه قبول میشه یعنی یا نه اونجا فقط محل م ...

نه اونجا فقط محل مصاحبه بود.

ولی ممکنه که اگه تو انتخاب رشته اون دانشگاه رو زده باشی و همین دانشگاه تورو برای مصاحبه دعوت کرده باشه ، همونجا هم قبول بشی

یعنی مثلا ممکنه یه فردی رشت زندگی میکنه و توی انتخاب رشته‌اش هم فوریت دانشگاه گیلان رو زده باشه بعد برای همین کدرشته هم دعوت به مصاحبه بشه محل مصاحبه‌اش هم دانشگاه‌ گیلان باشه

تو‌پیامک نوشته بود کارشناسی وکاردانی

برای من ننوشته بود

اصلا برای من فقط یک پیامک از سمت سازمان سنجش فقط اومده بود

از طرف محل مصاحبه پیامکی دریافت نکردم.

پس الان متوجه شدی کاردانی بودی یا کارشناسی 😁برای چی دعوت شده بودی؟