2777
2789
بله ....موفق باشی

سلامت باشی یه سوال دیگ داشتم 

ببخشیدا زیاد سوال میکنم میگم لباس ورزشی مناسب باید داشته باشیم دیگ برا مصاحبه بعد فقط شلوار ورزشی باشه اوکیه دیگ یا نه مانتو رو هم باید دربیاریم و پیراهن ورزشی بپوشیم اطلاعی داری؟؟

سلامت باشی یه سوال دیگ داشتم ببخشیدا زیاد سوال میکنم میگم لباس ورزشی مناسب باید داشته باشیم دیگ برا ...

نه اطلاع دقیقی ندارم ولی شاید این مانتو کوتاه ها هستن دبیرای ورزش میپوشن از اونا باید داشته باشیم یا گرمکن .برا خودم هم سوال بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

سایت معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرتون  برید اطلاعیه گذاشتند 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
نه اطلاع دقیقی ندارم ولی شاید این مانتو کوتاه ها هستن دبیرای ورزش میپوشن از اونا باید داشته باشیم یا ...

نه نیازی نیست 

اینجا من دیدم اومدن با لباسای خونه بودن 

فقط شلوار  و لباستون راحت باشه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
2810