2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودشون پیام دادن و لینک فرستادن و اونجا زمانو اعلام کردن الان برای من شنبه هفت مهر هست

پس چرا برا من فقط یه پیام اومد بعد رفتم تو سایت گفت زمان دقیق رو تو دانشگاه علوم پزشکی محل مصاحبه ببینید ولی چیزی نیست هر چی میرم لطفا بگید کجا براتون پیام اومد 

2805

شما در رديف معرفي شدگان رشته هاي داراي شرايط خاص آزمون سراسري سال ۱۴۰۳قرار گرفته ايد،

براي اطلاع از زمان برگزاري مصاحبه و ساير جزئيات، اطلاعيه مورخ۱۴۰۳/۰۶/۲۹اين سازمان را مطالعه نماييد.

ا

این پیام چند روز پیش برام اومد دیگه هیچی خبری نشد 

شما در رديف معرفي شدگان رشته هاي داراي شرايط خاص آزمون سراسري سال ۱۴۰۳قرار گرفته ايد،براي اطلاع از ز ...

این پیام روزی که نتایج چند برابر ظرفیت اعلام شد برای منم اومد 

با سلام زمان و مکان مصاحبه از طریق سایت معاونت آموزشی به آدرس

https://edu.mazums.ac.ir رسانی خواهد شد .

دو روز بعداز اعلام چند برابر ظرفیت هم این پیام اومد که داخلش نوشته بود متعاقبا اعلام میشه 

و حالا دیروزم این پیام اومده که میگ

با سلام بدینوسیله به اطلاع پذیرفته شدگان رشته فوریتهای پزشکی پیش بیمارستانی مقطع کاردانی می رساند جهت اطلاع از مکان- زمان و شرایط مصاحبه به سامانه https://edu.mazums.ac.ir مراجعه فرمایید.

داخل اینم تاریخ و مکان و اینا بود

همچین پیامایی برات نیومده یعنی

سلام عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی و راهنمایی کردی .راهنمایی شما باعث شد برم تو پیامام دیدم بله دیروز برا منم لینک فرستادن ولی من ندیده بودم وتوجه نشدم.بازم ممنون 

سلام عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی و راهنمایی کردی .راهنمایی شما باعث شد برم تو پیامام دیدم بله دیرو ...

خواهش میکنم عزیزم یه سوال برای تو هم زمان مصاحبه کاردانی و کارشناسی جداست؟

آخه من الان متوجه شدم که داخل اطلاعیه که دادن نوشتن شنبه کارشناسی و دوشنبه کاردانی و براساس پیامی که برای من فرستادم کاردانی میشم اگه میشه میتونی بگی که داخل پیام تو هم نوشته کاردانی یا کارشناسی؟

خواهش میکنم عزیزم یه سوال برای تو هم زمان مصاحبه کاردانی و کارشناسی جداست؟آخه من الان متوجه شدم که د ...

نه عزیزم برا من فقط پی دی اف بود که کد ملی م رو دیدم برا سه شنبه دهم هست 

[QUOTE=354871379]نه عزیزم برا من فقط پی دی اف بود که کد ملی م رو دیدم برا سه شنبه دهم هست

معرفي‌ شده چند ‌برابر ظرفيت پذيرش کارداني و کارشناسي رشته فوريت‌هاي پزشكي پيش بيمارستاني آزمون سراسري سال  1403، جهت مشاهده اطلاعيه مکان و زمان مصاحبه برروي لينک زير کليک نمائيد:

[QUOTE=354871379]نه عزیزم برا من فقط پی دی اف بود که کد ملی م رو دیدم برا سه شنبه دهم هستمعرفي‌ شده ...

این پیامش بود وقتی لینک رو زدم شرایط و نوشته بود وپی دی اف که شامل کد ملی ها بود 

2810