2777
2789
نظر لطفتونه ممنونم )این چه حرفیه من راجب همچی تحقیق میکنم کلا یه محقق درونم دارم انگار 😹دقیقااااا د ...

روحیه کنجکاوی معمولا از هوش زیاد میاد...

منم مثل شمام...راجب مسائل زنانه ای که میدونم هیچ وقت بدردم نمیخوره حتی تحقیق میکنم     

قشنگ شکل خودم هستید و واقعا بهترین روحیه رو دارید....

میدونید احساسات انسان بیشتر روی غده اکسی توسین و هیجانات با آدرنالین درمیون داره...

هرچی مرد سنش بیشتر از 30 - 35 بیشتر میشه این دو غده کمتر میشه(بازم بین هر مردی متفاوت است) و همین میشه بعضی مردا بعد یک سنی اصلا دیگه شور و هیجان و احساسات نسبت به ازدواج ندارن برای همینه که میگن چه خانم چه مرد بهترین سن ازدواج براشون 25 تا 35 هست...

چون اگه زودتر باشه پختگی کمتر دارن و اگه بیشتر باشه احساسات و حوصله و اشتیاق کمتر...

این احساسات هم بین هر مردی متفاوته یک مرد 25 ساله ممکنه دلش از سنگ باشه ولی یکی ممکنه دلش مثل یک گنجشک باشه...

و دقیقا خیلی از مرد ها چون از بچگی احساساتشون سرکوب شده و یا خودشون کمتر روشون شده بروز ندن برای همین توی بزرگسالیشون توی بروز احساسات به مشکل میخورن

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
نباید میخندیدم😹😹 . آره دقیقا+++ .ولی پسراهم میگن ، میگن دخترا پیچیدن . درواقع این دنیاست که پیچیده ...

دقیقا همینطوره هم انسان و هم دنیا شدیدا پیچیده هستن...

ولی قبول کنید شما خانما پیچیده ترین     

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس این نشون میده شماهم باهوشین -

دقیقاااااا ++😹

آره خوشحالم یکی مثل خودم پیدا کردم .

آره درسته معمولا آقایون بعد از ۳۰ سالگی رو به پیری میرن و خانوما بعد از ۳۵ سالگی که البته طبق گفته خودت واقعا بین آدما متفاوته البته . 

آره این خیلی بده من درک میکنم که بدترین احساساتو تجربه کنی ولی مجبور شی بروی خودت نیاری. حتی آقایونی هستن که از طرف پارتنرشون مورد خشونت قرار میگیرن ولی گذارش نمیدن و به کسی نمیگن چون میدونن قراره چی بشنون . این خیلی بده . یا مثلا آقایون هم بهشون آزار ج...نسی میشه ولی معمولا نمیگن 💔

#زن-ضعیف-نیست . به افکار قدیمی پایان بدین و یکم از منابع معتبر تحقیق کنین . خانوما به خودتون افتخار کنین شما از نظر سیستم ایمنی بدن ، جسمی ، روحی ، مغزی و خیلی چیزای دیگه خیلی خیلی قوی هستین . اصلا ضعیف نیستین . خودتونو باور داشته باشین و از حقوق انسانیتون مطلع باشین . روی ذهنتون و خودتون تمرکز کنید ، الویتتون خودتون باشه ، عاشق خودتون باشید، هرگز در مقابل توهین به جنس خودتو سکوت نکنید ، شما ناموس هیچکس نیستید.تاپیک دومم‌و ببینید

دقیقا همینطوره هم انسان و هم دنیا شدیدا پیچیده هستن...ولی قبول کنید شما خانما پیچیده ترین

آره خیلی دنیا پیچیدس .

ببینید آقایون کروموزم y و x دارن و ما خانوما کروموزوم  xx . و کروموزم  x  حدود ۵۴۰۰۰ ژن درون خودش حمل میکنه و ولی کروموزم y کوچیکتره و ۴۵۰۰ ژن حمل میکنه اگه اشتباه نکنم . پس واقعا حداقل بدن خانوما ( روحیه رو  مطمعن نیستم( پیچیده تر از آقایونه . شاید این توی روحیه و رفتار خانوما هم تاثیر داشته باشه اینو نمیدونم😹

#زن-ضعیف-نیست . به افکار قدیمی پایان بدین و یکم از منابع معتبر تحقیق کنین . خانوما به خودتون افتخار کنین شما از نظر سیستم ایمنی بدن ، جسمی ، روحی ، مغزی و خیلی چیزای دیگه خیلی خیلی قوی هستین . اصلا ضعیف نیستین . خودتونو باور داشته باشین و از حقوق انسانیتون مطلع باشین . روی ذهنتون و خودتون تمرکز کنید ، الویتتون خودتون باشه ، عاشق خودتون باشید، هرگز در مقابل توهین به جنس خودتو سکوت نکنید ، شما ناموس هیچکس نیستید.تاپیک دومم‌و ببینید

پس این نشون میده شماهم باهوشین -دقیقاااااا ++😹آره خوشحالم یکی مثل خودم پیدا کردم .آره درسته معمولا ...

بله ولی بخش کاهش هورمون برای هر دوجنس صادقه هر دوجنس معمولا با افزایش سن دچار کاهش هورمون میشن و معمولا اوجش از 35 -40 هست که کم کم وارد میانسالی میشیم....

بله دقیقا احساسات بین هر دوجنس صادقه...

یک زن ممکنه از بچگی با بی مهری و خشونت و تندی بزرگ شده باشه و در نهایت صد در صد احساسات ضربه خورده اش با مردی که تا بزرگسالی توی لطف و نعمت شکل گرفته و با مهر مادری بزرگ شده فرق میکنه...

و صد البته اون مرد احساساتش بیشتر به بلوغ رسیده...

این مسائل بین هر فردی متفاوته و همینطور که مثال زدم بین هر فردی چه مرد چه زن بستگی به طبیعت و جایی که رشد کرده و ذاتش داره...

بله ولی بخش کاهش هورمون برای هر دوجنس صادقه هر دوجنس معمولا با افزایش سن دچار کاهش هورمون میشن و معم ...

دمت گرم ، این درسته . خوبه که شماهم حقیقت‌یاب هستین و دنبال واقعیتین . ولی این خیلی بده که مثلا یه شخصی که تکی بدترین خشونتا بزرگ شده با یکی ازدواج کنه که سالم و خوب بزرگ شده . و چقد اون فرد میتونه بهش آسیب بزنا متاستفانه .

آره خیلی دنیا پیچیدس .ببینید آقایون کروموزم y و x دارن و ما خانوما کروموزوم xx . و کروموزم x حدود ...

اشتباهه تعداد ژن بین زن و مرد تفاوتی نداره هر زن و مردی حدود 20 تا 25 هزار ژن درون خودش داره

آره خیلی دنیا پیچیدس .ببینید آقایون کروموزم y و x دارن و ما خانوما کروموزوم xx . و کروموزم x حدود ...

تنها تفاوتمون کروموزوم هاست که خصوصیات جنسی اولیه و ثانویمونو عوض میکنه

اشتباهه تعداد ژن بین زن و مرد تفاوتی نداره هر زن و مردی حدود 20 تا 25 هزار ژن درون خودش داره

من تحقیقات کامل کردم . دانشمندا و محققای خارجی  آزمایش انجام دادن و گفتن که کروموزوم y متاستفانه در میلیون  ها سال دیگه ممکنه از اینم کوچیکتر بشه و هنوز نمیدونن باعث نابودی مردا میشه یا نه . البته میگن ممکنه ی سلول جدید به وجود بیاد و   این ژنا داخل اون سلول بره و البته باعث یسری تغییرات توی بدن میشه . 

دمت گرم ، این درسته . خوبه که شماهم حقیقت‌یاب هستین و دنبال واقعیتین . ولی این خیلی بده که مثلا یه ش ...

بستگی به هر دو شخص داره...

همیشه آدم سمی آدم دیگه ای رو سمی نمیکنه...

گاهی شاید یکی پادزهر آدم سمی باشه...

و گاهیم برعکس...

ولی معمولا واقعا سختی و دشواری داره...

میدونید توی مسیر عشق و دوست داشتن هیییچ وقت قرار نیست طرفین یک شکل باشه نمیدونم چرا ولی  انگار دنیا اینکارو باهات میکنه...

همیشه اونی برد رو کرده که حسش واقعی باشه و بتونه برای چیزی که میخواد بجنگه تحت هر شرایطی خودشو با شرایط جور کنه....

وگرنه هیچ وقت همیشه همه چی برات تماما آماده نیست

من تحقیقات کامل کردم . دانشمندا و محققای خارجی آزمایش انجام دادن و گفتن که کروموزوم y متاستفانه در ...

از این شایعات توی سطح نت زیاده خیلیاشونو فمنیستای بیکار میذارن     

من حرفتونو از هوش مصنوعی تحقیق کردم و حتی سرچ کردم تنها فرق مرد و زن کروموزومشه که توی رفتار های جنسی تفاوت ایجاد میکنه...

اگه ژن مرد و زن تفاوت داشت توی آزمایش های ژنتیکی هم شیوه آزمایش متفاوت بود ولی نیست

بستگی به هر دو شخص داره...همیشه آدم سمی آدم دیگه ای رو سمی نمیکنه...گاهی شاید یکی پادزهر آدم سمی باش ...

قشنگ بود . آره همینطوره . معمولا آدمای متفاوت عاشق هم میشن.

عشق و دوست داشتن یه مسیری هست که میتونه سنگای زیادی داشته باشا ولی اگه اون عشق واقعی باشه میتونن از اون سنگا عبور کنن حتی اگه خودشون یکی از اون سنگارو داشته باشن -

از این شایعات توی سطح نت زیاده خیلیاشونو فمنیستای بیکار میذارن من حرفتونو از هوش مصنوعی تحقیق کر ...

همه ی فمنیستا مردستیز نیستن .

نه نویسندش خودش مرد بود حتی اسم محققارو هم آورد  و دکترا رو .

نمیدونم حالا من بازم تحقیق میکنم

قشنگ بود . آره همینطوره . معمولا آدمای متفاوت عاشق هم میشن.عشق و دوست داشتن یه مسیری هست که میتونه س ...

جمله شماهم بسیار قشنگ بود درود بر شما