2777
2789
چه بدبین

بدبین نیستم

اتفاقا خودم اینطور فکر نمیکنم

ولی اکثریت توقعشون از آدما خیلی زیاده خیلی زیاد

بستگی داره اعتمادو چی معنی کنی وگرنه هر آدمی به اندازه ای قابل اعتماده هرکسی

این خود ما هستیم که نباید انتظارمون فراتر از اونچه که باید باشه

وگرنه به ضرر خودمونه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نداره

#زن-ضعیف-نیست . به افکار قدیمی پایان بدین و یکم از منابع معتبر تحقیق کنین . خانوما به خودتون افتخار کنین شما از نظر سیستم ایمنی بدن ، جسمی ، روحی ، مغزی و خیلی چیزای دیگه خیلی خیلی قوی هستین . اصلا ضعیف نیستین . خودتونو باور داشته باشین و از حقوق انسانیتون مطلع باشین . روی ذهنتون و خودتون تمرکز کنید ، الویتتون خودتون باشه ، عاشق خودتون باشید، هرگز در مقابل توهین به جنس خودتو سکوت نکنید ، شما ناموس هیچکس نیستید.تاپیک دومم‌و ببینید

انسان قابل اعتماد وجود نداره وسلام

دقیقا

#زن-ضعیف-نیست . به افکار قدیمی پایان بدین و یکم از منابع معتبر تحقیق کنین . خانوما به خودتون افتخار کنین شما از نظر سیستم ایمنی بدن ، جسمی ، روحی ، مغزی و خیلی چیزای دیگه خیلی خیلی قوی هستین . اصلا ضعیف نیستین . خودتونو باور داشته باشین و از حقوق انسانیتون مطلع باشین . روی ذهنتون و خودتون تمرکز کنید ، الویتتون خودتون باشه ، عاشق خودتون باشید، هرگز در مقابل توهین به جنس خودتو سکوت نکنید ، شما ناموس هیچکس نیستید.تاپیک دومم‌و ببینید

بدبین نیستماتفاقا خودم اینطور فکر نمیکنمولی اکثریت توقعشون از آدما خیلی زیاده خیلی زیادبستگی داره اع ...

قابل اعتماد بودن یه بحث ه توقع داشتن یه بحث دیگه!

قابل اعتماد بودن یعنی زبونش با عملش یکی باشه، یعنی راز دار باشه، یعنی وقتی ازت نقطه ضعفی میدونه در بدترین شرایط هم برای ضربه زدن به شما بعنوان یک حربه ازش استفاده نکنه!

قابل اعتماد بودن یک تعریف مشخص داره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
هیچ دختر یا پسریو نمیشه بر اساس جنسیت قضاوت کرد...همونقدر که زمونه خراب شده دختر قابل اعتماد کم است ...

بنظر منم دختر پسر نداره و از روی جنسیت نباید قصاوت کرد . ولی جدی هر پسری رو میبینیم غیر قابل اعتماده واقعا . نمیدونم چرا .

بنظر منم دختر پسر نداره و از روی جنسیت نباید قصاوت کرد . ولی جدی هر پسری رو میبینیم غیر قابل اعتماده ...

دخترای زیادیم هستن که دنبال تیغ زدن و یا حتی هوس بازی هستن...

بهتره قبل اعتماد کردن اول به شناخت کافی برسید منم قبول دارم پسر و دختر خوب سخت گیر میاد...

سخت اعتماد کنید ولی به آدم مورد اعتماد و خوب...

هرکسی لایق اعتماد نیست

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
دخترای زیادیم هستن که دنبال تیغ زدن و یا حتی هوس بازی هستن...بهتره قبل اعتماد کردن اول به شناخت کافی ...

کاملا درست گفتی . دخترا فرشته نیستن پسراهم همشون شیطان نیستن . درست گفتی

کاملا درست گفتی . دخترا فرشته نیستن پسراهم همشون شیطان نیستن . درست گفتی

بله ولی اینکه شما خانم ها نسبت به ماها بدبین هستین کمی بخاطر مشکلات فرهنگیمون هست...

میدونید همه ی ما پسرا اینجور نیستیم راه بریم دنبال دخترا باشیم...

-ماهم مثل شما چشممون عاشق یک نفر فقط میشه...

-اگه یکیو دوست نداشته باشیم عمرا دنبال رابطه و یا چیزی باهاش باشیم

-هممون روزانه بیشتر از اونکه خیلیاتون فکر میکنید دنبال رابطه و... هستیم بیشتر فکر آینده و وضعیت و خانواده امون و شغل و... هستیم...

و خیلی چیزا ولی میدونید مشکل کجاست؟؟

مشکل اونجاست متاسفانه قشر هول ماهارو بدنام کرده و اونا چون راحت پا پیش میذارن و راحت پیشنهاد میدن بدون هیچ شرم و حیایی اونا راحت توی چشم میان و همه دخترا فکر میکنن اکثریت پسرا اونا هستن درصورتی که از هر 10 تا پسر شاید بزور 3 4 تاشون به این شکل باشن

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
بله ولی اینکه شما خانم ها نسبت به ماها بدبین هستین کمی بخاطر مشکلات فرهنگیمون هست...میدونید همه ی ما ...

ممنونم که حرفاتو باهام در میون گذاشتی . راستشو بخوای دقیقل  همینیه که گفتی. اتفاقا من راجب پسرا و مردا خیلی خیلی تحقیق میکنم کلا راجب همچی زیاد تحقیق میکنم . برای همین یچیزایی ازتون میدونم که شاید خودتون ندونید مثلا راجب جسمتون و بیماریهاتون و یا احساساتتون ، چون از بچگی با پسرا بزرگ شدم و باهاشون خیلی راحتم . و اعتقاد دارم پسرا از دخترا احساساتی ترن اتفاقا . 

ممنونم که حرفاتو باهام در میون گذاشتی . راستشو بخوای دقیقل همینیه که گفتی. اتفاقا من راجب پسرا و مر ...

خواهش میکنم کار خاصی نکردم شماهم ممنونم که اعتماد دارید و وقت میذارید   

چقدر خوبه که ما موش آزمایشگاهیت هستیم     

میدونید انسان کلا غیرقابل پیش بینیه چه مرد چه زنش...

چه جسممون چه خلق و روان و کارامون چه مرد چه زن قابل فهمیدن نیست چون ربات نیستیم که همه چیزمون یکسان هست...

هر مرد یا زنی خصلتای بخصوص خودشو داره و شما باید به قدر کافی طرف رو بشناسید تا احساسات و همه چیزشونو بفهمید...

و برخلاف حرفتون قبول ندارم مردا احساسی تر هستن... و همینطور قبولم ندارم زنا احساسی تر هستن...

چون این مسائل همه برمیگرده به ذات و اخلاق و طبیعت اون فرد...

هزاران مرد هستن ممکنه احساسی تر از بعضی زنان باشن و همینطور برعکس

یادتون باشه هرکسی قلق خاصی داره

ممنونم که حرفاتو باهام در میون گذاشتی . راستشو بخوای دقیقل همینیه که گفتی. اتفاقا من راجب پسرا و مر ...

شاید اگه این تفکیک های جنسیتی نبود الان هردوجنس هم عادی تر و هم بهتر و با شناخت بیشتری باهمدیگه توی جامعمون برخورد میکردن...

نه اینکه خیلیاتون ماهارو یک گونه ناشناخته بببینید     

خواهش میکنم کار خاصی نکردم شماهم ممنونم که اعتماد دارید و وقت میذارید چقدر خوبه که ما موش آزمایشگا ...

نظر لطفتونه ممنونم )

این چه حرفیه من راجب همچی تحقیق میکنم کلا یه محقق درونم دارم انگار 😹

دقیقااااا درسته . اینکه این موضوع رو قبول ندارید اصلا اشکالی نداره اما من میگم مردا احساساتی تر هستن چون از زبون خودشون شنیدم . خودشون وقتی درد و دل باهام میکنن بهم میگن که ما پسرا از شما احساساتی تریم ولی به روی خودمون نمیاریم چون بهمون انگ ضعیف بودن میزنن . که چقدم اشتباهه. بنظرم شماهم درست میگید . 

شاید اگه این تفکیک های جنسیتی نبود الان هردوجنس هم عادی تر و هم بهتر و با شناخت بیشتری باهمدیگه توی ...

نباید میخندیدم😹😹 . آره دقیقا+++ .

ولی پسراهم میگن ، میگن دخترا پیچیدن . درواقع این دنیاست که پیچیده کرده همچیو