2777
2789

دلم خونه ...دخترم کلاس چهارمیه ...نیمه اولی هم هست..مدرسه ی دولتی میره ...سالهای قبل اصلا معلم خوبی نداشت ..امیدم به امسال بود ...رفتم تحقیق کردم دیدم معلم امسالش نسبتا متوسط و خوبه...خوشحال شدم ..‌حالا مدیرشون اومده دوتا کلاس چهارم رو معلم هاشونو با هم چرخشی کرده..‌یعنی حالا اون معلم قبلیش نصف درساشونو میده معلم جدیده هم نصف دیگه ی درسارو....چرا چون معلم جدیده یک معلم بسیار تنبل و ناتوان  و سن بالا هست که کل کلاس رو صندلیش میشینه و فقط چند خط به بچه ها میگه بنویسن...استدلال مدیرشون هم اینه که اون کلاس دیگه هم حق دارن و معلم دیگه ای هم نداریم.‌‌‌‌‌.....چرا شانس بچه ی من اینطوریه؟!!! هر سال آخه ؟؟😭😭😭من تو خونه خیلی باهش کار میکنم ولی یک معلم نسبتا خوب خیلی تاثیر داره...‌خیلی ناراحتم ...دارم دق میکنم

نمیشد مدرسه شو عوض کنی؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مدیر راست میگه 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

دعوا که نه.. اما محترمانه اعتراض کنین که بچه ها با دو روش تدریس و دو فرد متفاوت نمیتونن پیشرفت درسی داشته باشن.. این مهارت مربوط به مقطع متوسطه میشه نه دبستان.. 

دسته جمعی اعتراض بنویسین

به مدیر و اگه فبول نکرد ببرین اداره نامه

رو 

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚
واقعا تعجب می کنم از بعضیاتون برای همچین چیزی حرص می خورید و حالتون بد میشه واقعا خیلی پیش پا افتادس

قطعا بچه مدرسه ای نداری 

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

2810