2777
2789
عنوان

سقط با دارو در بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 99 پست
طبق پریودی اول ۷ هفته و ۴روز رفتم سونو گفت ۵ هفته س و ساک خالیهدوهفته بعد سونو رو تکرار کنبعد از دو ...

من خونریزی زیاد نداشتم ولی درد خیلی شدید درحد ۲۰دقیقه داشتم بعد که سقط شد دردشم از بین رفت

به من گفت دو تا زیر زبون دو تا واژینال همزمان بعد هر ۶ ساعت یدونه زیر زبون

توکل بخدا در کل چیز ترسناکی نیست گلم ،انشالله از پسش برمیای ،یادت نره سونو بدی بعدش که خدای نکرده از بقایا باقی نمونه تو رحمت،اب میوه شیرین داشته باش تو خونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی به‌خدا منم بارداری اولم بود خیلی ذوق داشتم

من از درد سقط میترسم دارم سکته میکنم شوهرمم میگه چاره ای نداریم دیگه باید انجام بشه قبول کن و باهاش کنار بیا

من ۱۶ هفته سقط کردم با سایتوتک

البته جفتم نیومد و اخرش کورتاژم کردم

دو روز بستری بودم چون بزرگ بود جنینم

دردشم وحشتناک بود 

ولی شما نگران نباش،احتمالا راحت و بدون درده

دو ماه دیگه هم میتونی اقدام کنی

من ۴ ماه بعدش پسرمو باردار شدم

توکل بخدا در کل چیز ترسناکی نیست گلم ،انشالله از پسش برمیای ،یادت نره سونو بدی بعدش که خدای نکرده از ...

توکل به خدا. ممنون که برام وقت گذاشتی عزیزم. هر چی از خدا میخوای بهت بده انشاالله 

من ۱۶ هفته سقط کردم با سایتوتکالبته جفتم نیومد و اخرش کورتاژم کردمدو روز بستری بودم چون بزرگ بود جنی ...

آخی خدا برات حفظش کنه.  چقدر خونریزی داشتی. چند وقت بعد رفتی سونو برای بقایا

من از درد سقط میترسم دارم سکته میکنم شوهرمم میگه چاره ای نداریم دیگه باید انجام بشه قبول کن و باهاش ...

دردش مثل درد زایمانه میگیره ول میکنه اگه جنین یک جا بیفته دردش اروم میگیره اگه تیکه تیکه بیفته یکم سخته 

انشالله خدا کمکت کنه عزیزم 

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

کامل دفع کردی؟ چند هفته تون بود شما؟

من از آخرین پریودیم ۶هفته میگذشت 

من که دقیق نمی‌دونم باید چند روز دیگه سونو بدم تا مشخص شه

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
من آخه جنین ندارم ساک خالیه

همون ساک منظورمه گلم

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

2810